Mennyi centiről kezdhetek nehezebb torna gyakorlatokat?
Én értem, "híztam" akart lenni, ez még egyszerű, néha a telefonos elírások olyanok, hogy esélyem sincs rájönni, mi lehetett az eredeti. Ez csak kézi elírás, egy betűvel.
Kérdező, a te feleslegeddel nem szokott célszerű lenni a futás és persze az ugrálós tornák sem.
De az nem centi kérdése, ahogy a derékbőség és a magasság, súly sem korrelál nagyon erősen, sokan hasra hízunk leginkább. Én akkor fogok keményebben edzeni, ha bírom és nem érzem terhelőnek, de ugrálni 62 kilósan sem szerettem, szerencsére nem kötelező.
Az étel annyira nem vész, ezen a szinten még sokat kell enned fogyáshoz is, csak persze kevesebbet, mint amit elhasználsz. Ha ez nehéz neked, rossz az étrended, egyél laktatóbb ételeket s persze jóllakottan ne egyél.
Nem kell a sivár "fogyókúrás" kajákat enni, bármivel lefogyhatsz, csak bizonyos ételekkel nehezebb (nem feltétlenül a nem "fogyókúrásakkal", nekem azok zömével sose menne) s persze az egészségre figyelj oda.
Nem vagyok jós, így nem tudom, mennyi idő alatt fogysz le, de már egy év alatt sokat fogyhatsz, ha igazán odateszed magad.
Kezd súlyzókkal edzeni+aerob valami jó kis kardió gépen ami kíméli az izületeid.
A kajához pedig innen ötletelj.
Amit a cikk ír HIIT edzés felejtős neked, nem bírnád a túlsúly miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!