Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókurázom elég testmozgásna...

Fogyókurázom elég testmozgásnak ha csak szobabiciklizem? Nem szeretem a torna gyakorlatokat

Figyelt kérdés
2016. márc. 18. 07:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Hat valamit biztos er
2016. márc. 18. 08:32
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Fussál! De ha még azzal sem annyira könnyű kalóriát égetni, akkor szerinted az a gagyi szobabiciklizés mennyit ér??
2016. márc. 18. 10:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem gagyi a szobabringa,en egészséges kaja mellett és napi 1 óra szobabringa mellett fogytam 22 kg-t
2016. márc. 18. 10:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem gagyi, a biciklizés egész sok kalóriát éget ahhoz képest, hogy nem nehéz, csak ül és teker az ember... :D

Sétával is lehet többezer kcal-t égetni naponta, mennyiség kérdése. S nekem jóval könnyebb rávennem magam egy nagyobb kirándulásra, mint félóra tornára :D

Azért én edzenék teljes testre. Ahogy teszem is. Jó, ha az ember egyenletesen izmos és erős s minden nagyobb és kisebb izom megmozgatásával az anyagcserének is jót teszünk.

2016. márc. 18. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Inkább igazi biciklivel próbálkozz, sokkal kevésbé unalmas és több energiát is égetsz el. (mozgási energia, légellenállás leküzdése)
2016. márc. 19. 23:58
 6/6 anonim válasza:
Én is nemrég kezdtem el szobabiciklizni, mert én is utálom a tornát...:D és már fogytam 4 kilót:-) Berakok egy trónok harcát és végig tekerem míg nézem :D
2016. júl. 16. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!