Hogyan lehet megtudni, hogy mennyi felesleg van rajtam?
Magasság: 160 cm
Súly: 52 kg
BMI: 20.3
Próbáltam neten valami kalkulátor segítségével kiszámolni a testzsírszázalékot, 21% lett ha ez valós adat egyáltalán.
Ezekből valahogy meg lehet állapítani hogy mennyi az ajánlott fogyás stb.?
A kalkulátorok nem jók, hiszen nem tudhatják, mennyi rajtad az izom. Vannak többpontos testzsírmérések, bőrredő alapján...
De miért is kell ezt feltétlenül tudni? Majd megállsz,ha nincs már rajtad fölös háj, ezt elvileg látja az ember, persze sokan rácáfolnak...
Megtudod méretni a valos testzsirodat.
Vannak olyan merlegek amire ra alsz es kiirja a testzsirod az izom% odat es a sulyodat.
Ez ugy mukodik hogy van 2 fem lemez amire mezitlab kell raalni gyenge aramot vezet a testedbe nem is erzed... es o azt meri hogy hogyan verodik vissza a beled vezetett aram . Maskent az izimrol csontokeol zsirrol es ez alapjan mondja meg a teszsirodat is.
szia, többen vannak megáldva ezzel a magasság és testsúlyal... abból semmit nem lehet megmondani :D ez is akkora baromság mint a kalória számlálás...
én pl vagyok 180magas és 93-7 kiló mikor hogy :D még se mondjak rám azt hogy kövér vagyok, felesleg az van rajtam kb 5-10kilónyi (de ha az nem lenne akkor full izom lennék) van aki meg a maga 180centijéhez 70kiló és kövér
ha esetleg küldesz képet próbálok mondani neked is egy súlyt hogy kb menyi lenne az ami felesleg
vagy esetleg adhatok pár tanácsot is hogy hogyan fogyhatnál
amúgy gonolom azért is tetted ki a kérdést mert nem vagy megelégedve magaddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!