Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 169 cm,60 kg vagyok. Mindenki...

169 cm,60 kg vagyok. Mindenki azt mondja hogy ez nekem ideális súly, de én nem hiszem. Ti mit gondoltok? Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Még így is (hogy ez az "ideál") látszik rajtam hogy kövér vagyok. Ez leginkább a szombjaimon és a felkaromon látszik meg. Már lassan 1 éve tartom ezt a súlyom. He felmegy 1-2 dkg az le is megy 60-ra, de fogyni nem tudok. Tudtok ajánlani olyan diétát, edzsés tervet amivel 2-3 hónap alatt 5-10 kg súlycsökkenés érhető el, természetesen, és nem fog jojózni a súlyom?

2018. márc. 29. 09:46
1 2
 1/12 Libers Pertz ***** válasza:
Egészséges kombináció, fölösleges bármit is tenni.
2018. márc. 29. 10:02
 2/12 A kérdező kommentje:
De mégis akkorra vagyok mint egy víziló :(
2018. márc. 29. 10:06
 3/12 anonim ***** válasza:
45%
Ekkora magassággal és súllyal nem lehetsz akkora, mint a víziló. Lehet, hogy van rajtad egy kis háj, ezt te látod, de nem tragikus az állapotod. Igyál sok folyadékot és sportolj valamit.
2018. márc. 29. 10:07
 4/12 anonim ***** válasza:
Keress egy lifecoachot vagy pszichológust, aki segít kialakítani az egészséges önbizalmadat és önképedet. Annyi ilyen kérdés van, hidd el, a kisugárzás, hogy kihúzod magad,hogy elégedett vagy magaddal, mosolyogsz, az nagyon nagyot tud dobni az összképen. Persze sportolni sosem árt, de nem a dekák miatt, hanem mert egészségesebb és kiegyensúlyozottabb leszel tőle.
2018. márc. 29. 10:10
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
Plussz egy kérdés: Nem mostanában fog a menstruáció is érkezni? Mensi előtti héten 172 cm, 55 kgval puffadt vagyok, mint egy jól kifejlett tehén...
2018. márc. 29. 10:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Latod, a suly maga nem szamit. Az osszhatas es a testzsir szazalek szamit. En 165 vagyok 60 kiloval, es semmi feleslegem nincs. Izmos vagyok, mert sokat sportolok. Ezt ajanlom neked is.
2018. márc. 29. 10:11
 7/12 anonim ***** válasza:
46%
Te simán hülye vagy. Tudod ki akkora, mint egy víziló? Én, mert 125 kiló vagyok. Csak én veled ellentétben leszarom.
2018. márc. 29. 10:34
 8/12 anonim ***** válasza:

Teljesen jó a súlyod, nem kell tovább fogynod. Én 171 cm vagyok, és jelenleg 68 kiló, ezen igyekszem most változtatni. Ha sikerül lefogynom 60 kilóra, akkor már nagyon boldog leszek :)

Szerintem veled az a baj, hogy nincs szép izmos, kisportolt tested, ezért látod magadat kövérnek. 60 kilósan lehet valaki tiszta izom is, emiatt sokkal vékonyabbnak néz ki. Kezdj el erősítő edzéseket végezni, hogy izmot növessz, és minjdárt sokkal szebbnek fogod látni magadat 60 kilósan is. Kitartás! :)

2018. márc. 29. 13:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszel magadnak sportolj. Fogyózni felesleges, formásodj inkább.
2018. márc. 29. 15:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Azt még el tudom képzelni, hogy akad rajtad pici fölösleg, rossz helyen. De hogy vízilónak látod magad, akármennyire túlozva is, s 5-10 kilót akarsz fogyni... Neked testképzavarod van.
2018. márc. 29. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!