169 cm,60 kg vagyok. Mindenki azt mondja hogy ez nekem ideális súly, de én nem hiszem. Ti mit gondoltok? Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Még így is (hogy ez az "ideál") látszik rajtam hogy kövér vagyok. Ez leginkább a szombjaimon és a felkaromon látszik meg. Már lassan 1 éve tartom ezt a súlyom. He felmegy 1-2 dkg az le is megy 60-ra, de fogyni nem tudok. Tudtok ajánlani olyan diétát, edzsés tervet amivel 2-3 hónap alatt 5-10 kg súlycsökkenés érhető el, természetesen, és nem fog jojózni a súlyom?2018. márc. 29. 09:46
11/12 anonim válasza:
"Mit kéne tennem?"
Elfogadni magadat, mert NEM vagy EGYÁLTALÁN kövér. :)
12/12 anonim válasza:
Szerintem nem vagy kövér, ha valamit akkor legfeljebb sportolni kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!