13 vagyok 57kg vagyok ideális súly?
Én is 13 éves vagyok és 56-57 kg.
Attól függ, hogy milyen alkat vagy...
Sportos, vagy esetleg van rajtad felesleg, stb...
Én mondjuk 167cm vagyok így nem tudom neked megmondani kép nélkül, hogy mennyire normális a súlyod.
A rendszeres sport kevés infó, az még nem jelent izmosságot.
Elég izmosnak kell lenned ahhoz, hogy ne legyen felesleged ilyen adatokkal, de persze a számok még nem mondanak eleget ilyen esetben (amikor nem extrém a súly), neked kell látnod, mi a helyzet s az tetszik-e neked.
Akkor te sovány vagy, négyes, nem kell példaként állítani magadat!
Kérdező: ez normál súly.
Kedves otos nem nem vagyok sovany
A kerdezonek a normal suly 52 kg
Énis 13 vagyok mint a kérdező aki szerintem lány (mert a lányoknak folyton ilyeneken jár az eszük xD)
177 centimhez 58 kilogram társul.. hát amikor 55 voltam azt jobban szerettem szóval most megy az önutálat meg a de hájas vagyok..
Van egy ismerősöm (átlagos 14 éves lány) ő 163 centi és 49 néha 50 kg.
Szerintem 55 lenne neked az ideális.
13/L
A BMI az megbízhatatlan, csak hozzávetőlegesen mond valamit.
Kevés izommal lehet, hogy a BMI alapján sovány szintre kell menni, hogy ne legyen pocakos az ember. A másik oldalon még megbízhatatlanabb, ez közismert, a nagyobb súly még nem jelenti, hogy feleslege van az embernek. Csak a normál izomzatú felnőttekre megy el valahogy a BMI, már gyermekeknél is más a megfelelő súly...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!