170 cm,18L hány kg az ideális?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 26. 17:25
3/7 anonim válasza:
Utolsó menj orvoshoz, mert zsíros vagy! 55 kiló az nagyon sok, 30-40 kg. a max!!
4/7 anonim válasza:
BMI szerint kb 57-70 kg-ig normàlis
6/7 anonim válasza:
"Utolsó menj orvoshoz, mert zsíros vagy! 55 kiló az nagyon sok, 30-40 kg. a max!!"
1. Nem én vagyok ennyi, a Kérdezőnek szólt a válasz.
2. Én nem vagyok 170 cm, csak 166, és ehhez 50 kiló. Fogyózom. De mondjuk semmi közöd hozzá, mert nem én tettem fel a kérdést. Én nem várok véleményt se tőled, se mástól.
7/7 anonim válasza:
Nem lehet így megmondani, attól is függ, hogy milyen arányban oszlik el a zsír a testeden. Ha mellre és fenékre hízol jobban,akkor akár több is. Van egy ismerősöm 70 kg, lány és soványabbnak tűnik mint az 50 kilós, aki sportol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!