Ez a súly számomra ideális-e a magasságomhoz képest? (szerintem nem vészes, de gondoltam megkérdezem)
160cm&50kg 1 hónap híján vagyok 14 éves lány.
Annyit kérdeznék még, hogy mivel nagyon zavar, hogy van egy kis pocakom, hogyan lehetne szép lapos hasam? Természetesen ezt nem egyik pillanatról a másikra gondoltam, hanem szépen fokozatosan, mert nem akarok egy csontkollekció lenni, és sok-sok kilót lefogyni. Egyszerűen csak lapos hasat szeretnék. Előre is köszönöm a válaszokat, és elnézést kérek, hogy furán fogalmaztam, csak késő van, és nem jönnek úgy a szavak.
13/l
Inkább napi 5-ször egyél, a 3 kevés. És igen, csinálj hasizomgyakorlatokat.
Egyébként teljesen normális a súlyod, fogynod egyáltalán nem kell.
A 3 nem kevés, persze ha éhes vagy, egyél többször, az hasizomgyakorlat nem fogyaszt, bár van az, hogy a gyenge hasizom miatt nem szép a has, de alapvetően a hájat kell lefogyni.
Ne csinálj semmi drasztikusabbat, jobb életmód, több mozgás, ha nem volt eddig elég, pici odafigyelés az ételeknél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!