Karhájat hogyan tudom eltűntetni? 1kg-os súlyzóm van, arra gondoltam azt használnám.
Ha háj van, azt le kell fogyni, ez az étkezésen múlik inkább.
Persze az edzéssel szebb lesz a kar és fogyáskor amúgyis érdemes terhelni az izomzatot, hogy minimalizáljuk az izomvesztést.
Persze 1 kg nem sokat ér. Kifárasztani lehet a kart féllel is, azt tudom, de az nem erősítő edzés, inkább némi állóképességet ad..? Valami ilyesmi. Inaktív életmódból váltó kezdőként s nőként is több kilóval kezdtem, ami hamar duplázódott s persze az is bébisúly, de lassan megyünk előre (a karom nem sokat változott még, majd rendes súlynál, gondolom). Biztos vannak nálam gyengébb emberek, de az azért már súlyos lehet.
De sok tévhit él még az emberekben!
Egyrészt attól, hogy karra edzel, nem fogsz karról fogyni. Nem tudod befolyásolni, melyik zsírtartalékhoz nyúljon a szervezeted, a sorrend a génjeidben van.
Másrészt a zsír nem tud más szövetté alakulni, szóval nem lesz belőle izom, ahogy vér vagy csont sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!