Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Narancsbőrt ezekről a helyekrő...

Narancsbőrt ezekről a helyekről hogyan lehet eltüntetni?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok, nincs gyermekem. 45 kg vagyok, 158 cm, soványnak mondható. Naponta 4 órát mozgok a tipikus állómunkán kívül, ebben a 4 órában sétalok és futok. (Kutyával). A térdhajlatomban és a combom belső részén van narancsbőr, de semmilyen mozgássao nem tudtam megszabadulni tőlük. Minden más helyen izmosabb vagyok inkább.

Az úszáson kívül érdekelne valami tipp, mert egyrészt nincs egész évben lehetőségem úszni, másrészt sajnos félek az úszástól pár korábbi élmény miatt, így inkább azt hanyagolnám. (Mert szerintem pont az segítene).

Minden más gyakorlatot szívesen fogadok! Előre is köszönöm! :)

2017. jún. 25. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Az úszás nem segít a narancsbőrön, ne sajnáld.

Szálkásító étrend, alacsony szénhidrátbevitel, sok víz és sok edzés. Fenék, comb, has, hát erősítés.

2017. jún. 25. 15:32
 2/6 A kérdező kommentje:
De konkrét gyakorlatot/étrendet stb tudnál mondani? Erre a 2 helyre, mert a hasamat hátamat nem érzem úgy, hogy pluszban kéne eddzenem :D a térdhajlat a gázos, meg a belső combom, mit írtam :)
2017. jún. 25. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Térdhajlatban narancsbőr? Nehezen tudom elképzelni, főleg, hogy máshol lényegében nincs. Nem lehet, hogy kevered valamivel, vagy csak már rémeket látsz, annyira rajta vagy a narancsbőr eltüntetésén?
2017. jún. 25. 18:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem a hátsó combra gondolsz? Térdhajlatba nem is lehet, vagy igen?
2017. jún. 27. 12:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Fenék- és combgyakorlatok segíthetnek, de valójában megoldás az alacsony szénhidrátbevitel, szálkásító étrend ÉS edzés együtt. Ha megvan a megfelelő diéta, akkor pedig az edzés már szinte mindegy, micsoda, kellő intenzitás mellett.
2017. jún. 27. 13:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, narancsbőr sajnos. :( ha hétvégen több időm lesz netezni, linkelek be képet a térdhajlatomról :(
2017. jún. 27. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!