Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mi lenne a jó lépés?

Szerintetek mi lenne a jó lépés?

Figyelt kérdés
Szeptember óta kalóriaszámoláss, diétával fogytam kb 30 kilót. Viszont észrevettem ,hogy már nem vagyok feszes, hanem mindem (has, comb pl) olyan puha, plötyis. Párom mondogatja hogy álljak neki sportolni,higy feszesedjek is ne csak fogyjak,de félek nekiállni nehogy még plötyibb legyek.szerintetek mit csináljak?
2018. ápr. 1. 15:02
 1/6 anonim ***** válasza:
A sporttól miért lennél plötyibb?
2018. ápr. 1. 15:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Mert gondolom akkor jobban fogynék, mint csak diétával
2018. ápr. 1. 15:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Fehérjedús kaja, súlyzós edzés.

Az izom lassan kitölti a plötyit és szép leszel.

Mondjuk a plötyi minőségétől is függ, mert egy kötényhasat nyílván nem hoz rendbe a sport.

2018. ápr. 1. 15:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerencsére nincs kötényhasan, simán "csak" puha mindenem
2018. ápr. 1. 15:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem is rád értettem, csak mint példát hoztam fel, hogy van az a bőrfelesleg, ami a sport sem segít.

Építs izmos, feszes és formás leszel!

2018. ápr. 1. 15:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Miért fogynál gyorsabban mozgással? Gondolom, tudsz enni, ha egyszer meghíztál, vagy a mai, remélhetőleg jobb étrendeden már nehéz sokat enned? Az izmosodáshoz többletben kell enned (kezdőként picit megy deficitben is, de az nem olyan sok), de mivel jóval kisebb a testsúlyod, a régi ételmennyiségednél valószínűleg nem fog sokkal több kelleni (ez attól függ, mennyit változott az anyagcseréd s mekkora lesz az aktivitásod).

Én edzenék, ez világos, plötyi maradsz, ha nem teszed...

2018. ápr. 2. 02:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!