Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehetnek ennyire hülyék...

Hogy lehetnek ennyire hülyék egyesek?

Figyelt kérdés

Elképesztő, hogy milyen kérdések vannak itt a fogyókúrák témában, van, aki azt hiszi, hogy napi 150 kalóriás étrendtől el fog hízni, más meg azt kérdezi, mennyire hízlal a pörkölt nokedlivel... miért nincs fogalmuk se az embereknek a normális étkezésről?

Úgy értem, mi ezen a nehéz? Reggelire reggelizni kéne, egy szelet barna kenyeret sajttal, hússal és zöldséggel, ebédre rendes, normális ebédet kellene enni, legfeljebb kisebb adagot, vagy köret helyett salátával, vacsorára meg gyümölcsöt, kefirt, joghurtot. Emellett naponta 2 liter vizet meginni. Ezen mi a búbánat annyira nehéz?

Ha mindenki így, normálisan és hagyományosan étkezne, senkinek nem lenne semmi baja, és ez olyan egyszerű is, hiszen régen, 20-30 éve is ezt ették az emberek! Mi van itt mindenkivel? Szerintetek miért él mindenki ekkora tévedések között? Nem győzöm fogni a fejem a sok marhaságtól.

2010. jún. 11. 11:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
11:41 A fantáziám jár, vagy jól érzem az iróniát?:)
2010. jún. 11. 12:31
 12/20 A kérdező kommentje:
Na most itt van aki az élő fába is beleköt. A ti nagyanyátok mit evett vacsorára? Talán pizzát, vagy fehérje turmixot? Nyilván nem a bányamunkásokra vagy az aratókra gondoltam, hanem inkább a városi emberekre. Persze írhattam volna, hogy vacsorára is szelet kenyeret ettek, de akkor meg le lennék hurrogva, hogy vacsorára szénhidrát... gyümölcsöt, aludttejet, tejfölt ilyesmiket igenis ettek régen is, ha a joghurt csak újabban is jött be. De tökmindegy, csak arra céloztam, hogy teljesen átlagos ételeket kellene enni, normális mennyiségben, és nem lenne semmi gond. Meg nem kéne a budira is autóval járni, de az már más tészta.
2010. jún. 11. 12:45
 13/20 anonim ***** válasza:
12:06 - Én kiváncsi lennék a mintaétrendedre, meg a többire és le sem pontoználak. :) Elküldenéd emilbe? :)
2010. jún. 11. 13:00
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

én: reggeli: natúr zabpehely joghurttal,gyümölcsökkel, vagy teljes kiőrlésű kenyér sonkával,sajttal,zöldségekkel

tízórai: gyümölcsök ,kefir,joghurt

ebéd: sovány fehérhús (csirkemell,hal ,pulyka) zöldségekkel és barnarizzsel / durumtésztával . A fehér rizs is megteszi kis adagban,de ezek a legjobbak.

uzsonna: sajt,zsirszegény túró,sonka,zöldségek,főttojás

vacsi általában valami fehérhús vagy sonka zöldséggekel,esetleg túró

Nincs édesség,péksütemény,cukros üditők. Napi 4-5 liter víz,és 1 óra aero mozgás (ha valaki nem bir ennyit,az teljesen rendben van,fokozatosan kell emelni). Aerób mozgás a tempós séta,bicikli.

A mennyiségek már más tészta,mert egy 100 kilós embernek nem ugyanannyi a ch és fehérjeszükséglete mint egy 70 kilósnak. Ezt ki kell számolni ha valaki komolyan gondolja a fogyókúrát. Heti 0.5-1 kg fogyás a normális.Ha ennél több megy: akkor növelni kell a ch mennyiségét,ha kevesebb akkor csökkenteni.

Ezzel az étrenddel nem az izmodat fogod lebontani,mint a 2 hetes koplalással.

2010. jún. 11. 13:22
 15/20 anonim ***** válasza:
Gondoltam bemásolom ide,igy egyszerübb,ugyis visszanézel gondolom ha érdekel.
2010. jún. 11. 13:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Jól gondolod, köszönöm! :)
2010. jún. 11. 13:47
 17/20 anonim válasza:
12:06-tól kérdezem, hogy annak van-e jelentősége, hogy az ember mely napszakban mozog? Tehát keljek fel inkább hajnalban, és akkor mozogjak, vagy inkább délután, vagy este? Illetve mennyi idővel étkezés előtt vagy után? Köszi előre is!
2010. jún. 11. 14:43
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Este azért nem jó,mert a sport felpörget és esetleg nemtudsz elaludni emiatt. Reggel a legjobb igazából,evés előtt. De ha délután sportolsz,az sem akadályozza meg ,hogy egészségesebb legyél és fogyjál.étkezés után 2-3 órával menej,és akkor nem jön vissza a kaja,gyomrod is rendben lesz. Edzés utáni egy órán belül kell fogyasztani jó minőségű fehérjét és szénhidrátot
2010. jún. 11. 14:57
 19/20 anonim válasza:
Köszi a gyors választ!
2010. jún. 11. 15:09
 20/20 efkoo válasza:
Figyu, ha olyan ertelmesnek gondolod magad, miert nem vagy kepes egyszeruen csak elviselni a balgakat is ...
2010. szept. 3. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!