Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehetnek ennyire hülyék...

Hogy lehetnek ennyire hülyék egyesek?

Figyelt kérdés

Elképesztő, hogy milyen kérdések vannak itt a fogyókúrák témában, van, aki azt hiszi, hogy napi 150 kalóriás étrendtől el fog hízni, más meg azt kérdezi, mennyire hízlal a pörkölt nokedlivel... miért nincs fogalmuk se az embereknek a normális étkezésről?

Úgy értem, mi ezen a nehéz? Reggelire reggelizni kéne, egy szelet barna kenyeret sajttal, hússal és zöldséggel, ebédre rendes, normális ebédet kellene enni, legfeljebb kisebb adagot, vagy köret helyett salátával, vacsorára meg gyümölcsöt, kefirt, joghurtot. Emellett naponta 2 liter vizet meginni. Ezen mi a búbánat annyira nehéz?

Ha mindenki így, normálisan és hagyományosan étkezne, senkinek nem lenne semmi baja, és ez olyan egyszerű is, hiszen régen, 20-30 éve is ezt ették az emberek! Mi van itt mindenkivel? Szerintetek miért él mindenki ekkora tévedések között? Nem győzöm fogni a fejem a sok marhaságtól.

2010. jún. 11. 11:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
hát látod... aki hülye az az is marad
2010. jún. 11. 11:28
 2/20 anonim ***** válasza:
Miért? Azok a kérdések jobbak, amikor a 14 éves tinik kérdezik, hogy napi 120 kalóriával lefogyhat-e 45 kilóról 40-re....?!
2010. jún. 11. 11:31
 3/20 anonim ***** válasza:
58%
na, a táplálkozászseni...
2010. jún. 11. 11:32
 4/20 anonim ***** válasza:
78%
Aztán neked miért baj az, hogy mások tájékozatlanok a témában és kérdeznek? Nem azért van ez az oldal? Te mindenben tájékozott vagy? Lehet, hogy valaki a Te kérdéseidtre reagál így, ahogy most Te máséra.
2010. jún. 11. 11:38
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

egész napos munka után gyümölcs, meg kefir...

és régen is ezt ették...

:)

2010. jún. 11. 11:41
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
egyébként én sem értem az embereket. én tinikoromban mit nem adtam volna ha ennyi információ áll rendelkezésemre a fogyókúráról és az egészséges életmódról. sajnos akkor gőzöm sem volt, hogy hogy is kéne hozzáállni és miket kéne enni. de ma már tényleg pár kattintás, csak venni kell a fáradságot és jobban utánanézni (nem rögtön az első hülye diétába belekezdeni amivel találkozunk)
2010. jún. 11. 11:48
 7/20 anonim ***** válasza:
96%

mér, az jobb, hogy ,,Lehetek terhes?" meg hogy ,,Elég a 14 cm-es farok?"

sokan lusták utánanézni a dolgoknak, ezért itt kérdeznek meg minden marhaságot, azt is, amit a google 5 perc alatt megválaszolna

2010. jún. 11. 11:49
 8/20 anonim ***** válasza:
87%
Én meg olyan láma vagyok,hogy már 50* leirtam mintaétrendet,ajánlottam oldalt,elmondtam hogy működik a zsírégetés,milyen mozgásformát kell végezni és mennyit.. és lepontoznak,meg elküldenek a csába,mert jön 1 faszjancsi aki beirja,hogy bugyoláld be magad gyapjuba és ülj ki a napra,majd lefogysz. Meg 500 kalóriával állitolag napi 4 órát futnak itt egyesek,én meg hülye vagyok hogy hosszútávfutóként se tudok négy órát lefutni,max kocogni:D És 1 órás edzést nem lehet napi 500 kalóriával tisztességesen végigcsinálni.. Ha leírom,hogy ne egyenek felvágottat,meg szar péksüteményeket akkor hülye vagyok,mert mit képzelek én,hogy ők ki tudjak fizetni a csirkemellet. Ja napi 3 kakaóscsiga +2 csomag csipsz meg fél kiló tészta azért belefér az anyagi keretbe.
2010. jún. 11. 12:06
 9/20 anonim ***** válasza:
Nem mindenki ugyanolyan háttérből jön,van,aki rossz étkezést sajátított el.Én örülhetek (talán te is magadnak),hogy változatosan táplálkozom gyerekkorom óta,szeretem a zöldséget, halakat, gyümölcsöket és mozogni is szeretek.De tudom azt is,hogy nem mindenkinek válik be ugyanaz a diéta.Minden szervezet más,különböző géneink vannak,más az ízlésünk,úgyhogy toleranciával be lehet látni,hogy egyetlen sémát nem lehet mindenkire ráhúzni,szép színes a világunk,kreatívan teremtette meg Isten az emberi lényt:P!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. jún. 11. 12:15
 10/20 anonim válasza:

HÁááát! Két évvel ezelőtt én is le szerettem volna adni 5 kilót. Sóhajtottam egyet, fél óra "megtudodcsinálni", és aztán két hétig alig ettem valamit (de azt marha egészségesen :)!), és össz-vissz kétszer tornáztam. Lement, felvettem azt a nadrágot, ami két hete nem volt rajtam, lötyögött! Azóta tartom, és boldog vagyok, mert 100-szor jobban érzem magam. Azt sem gondolom, hogy az egészségemet két hét alatt végzetesen tönkre tettem volna.

Attól, hogy ilyen hülye diétára adtam a fejem, nem érzem magam hülyébbnek másoknál! Van akinek ez is bejön. Nincs narancsbőr, sem semmi.

Némelyeknél talán egészen fura megoldások is bejöhetnek! - Persze azért azt nem vitatom, hogy néha a hajam nekem is égnek áll egyes ötletektől!

2010. jún. 11. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!