Hogy lehetnek ennyire hülyék egyesek?
Elképesztő, hogy milyen kérdések vannak itt a fogyókúrák témában, van, aki azt hiszi, hogy napi 150 kalóriás étrendtől el fog hízni, más meg azt kérdezi, mennyire hízlal a pörkölt nokedlivel... miért nincs fogalmuk se az embereknek a normális étkezésről?
Úgy értem, mi ezen a nehéz? Reggelire reggelizni kéne, egy szelet barna kenyeret sajttal, hússal és zöldséggel, ebédre rendes, normális ebédet kellene enni, legfeljebb kisebb adagot, vagy köret helyett salátával, vacsorára meg gyümölcsöt, kefirt, joghurtot. Emellett naponta 2 liter vizet meginni. Ezen mi a búbánat annyira nehéz?
Ha mindenki így, normálisan és hagyományosan étkezne, senkinek nem lenne semmi baja, és ez olyan egyszerű is, hiszen régen, 20-30 éve is ezt ették az emberek! Mi van itt mindenkivel? Szerintetek miért él mindenki ekkora tévedések között? Nem győzöm fogni a fejem a sok marhaságtól.
egész napos munka után gyümölcs, meg kefir...
és régen is ezt ették...
:)
mér, az jobb, hogy ,,Lehetek terhes?" meg hogy ,,Elég a 14 cm-es farok?"
sokan lusták utánanézni a dolgoknak, ezért itt kérdeznek meg minden marhaságot, azt is, amit a google 5 perc alatt megválaszolna
HÁááát! Két évvel ezelőtt én is le szerettem volna adni 5 kilót. Sóhajtottam egyet, fél óra "megtudodcsinálni", és aztán két hétig alig ettem valamit (de azt marha egészségesen :)!), és össz-vissz kétszer tornáztam. Lement, felvettem azt a nadrágot, ami két hete nem volt rajtam, lötyögött! Azóta tartom, és boldog vagyok, mert 100-szor jobban érzem magam. Azt sem gondolom, hogy az egészségemet két hét alatt végzetesen tönkre tettem volna.
Attól, hogy ilyen hülye diétára adtam a fejem, nem érzem magam hülyébbnek másoknál! Van akinek ez is bejön. Nincs narancsbőr, sem semmi.
Némelyeknél talán egészen fura megoldások is bejöhetnek! - Persze azért azt nem vitatom, hogy néha a hajam nekem is égnek áll egyes ötletektől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!