Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egyesek ezt hogy csinálják?...

Egyesek ezt hogy csinálják? (szülés utáni alak 8 hét után)

Figyelt kérdés
[link]
2009. dec. 6. 11:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%

valami zsírleszívás vagy hasonló.

Ne aggodj ha hálivúdi lennél milliókkal Te is igy nézhetnél ki:-)

Én maradok a zsírpárnáim mellett:-)

2009. dec. 6. 11:26
 2/14 anonim ***** válasza:
54%

okok:

1. régebbi a felvétel

2. ahogy látom eleve soványka volt terhesség alatt is

3. Fontos ennek az a"nyukának" hogy 8 hét után is bikiniben pózoljon és a tengerparton süttesse a hátsó felét

4. az egészben a babát sajnálom a legjobban, ha ezek a képek "frissek".

Köszönöm, én is maradok a kis többletemnél, de legalább nem passzoltam le egy bébicsősznek a gyerekemet:)

2009. dec. 6. 11:31
 3/14 anonim válasza:
75%
Sajnos (!!!) Én is igy néztem ki ennyi idővel szülés után. Pedig úgy örültem, hogy meghiztam... Nagyon sovány voltam és most talán még soványabb, pedig eszek-eszek-eszek... :(((
2009. dec. 6. 11:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Alkati és genetikai kérdés. Ismerek egy nőt, aki egymás után rövid szünetekkel 4 gyereket szült, és ha valaki meglátja a gyerekek nélkül, és nem ismeri, azt is hihetné, hogy nincs gyereke, nagyon csinos maradt. És nem volt se zsírleszíváson, se drasztikus fogyókúrákat nem csinált, se nem koplalt, és még csak nem is híresség, egyszerűen ő ilyen adottságokkal rendelkezik.
2009. dec. 6. 12:23
 5/14 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem nem volt "soványka", pont csinos volt. Aki nem hízik el fölöslegesen a szülés alatt, annak visszaállhat az eredeti alakja simán. A terhesség nem mentség arra, hogy minden össze lehet enni :S
2009. dec. 6. 12:30
 6/14 anonim ***** válasza:
64%
Egyrészt genetika, másrészt nagyon jól kidolgozott étrend és sok torna. Én is visszafogytam a ruháimba 8 hét alatt, de napi 1 óra tornával. Világ életemben sportoltam, a terhesség utolsó napjáig úsztam, már a korházban elkezdtem tornézni. Nekem hiányzik, ha nem csinálhatom, hiszen ezt szoktam meg egész életemben. A tejre semmilyen hatással nincs, ha odafigyelsz (és előtte is mozogtál) mindhárom gyerekem 1 évig szoptattam.
2009. dec. 6. 12:32
 7/14 anonim ***** válasza:
73%
Azért látom megint megy a leszólás egyesek részéről azért, mert valaki szülés után is vékony. Tényleg vannak ilyen alkatú emberek. Na mondjuk az sem mellékes, hogy gondolom a csajnak minden feltétele adott is rá, hogy így nézzen ki. Ha terhesen mellettem állt volna egy dietetikus, és mondta volna, hogy mit egyek, mit ne, én se híztam volna annyit. De nem irígykedek, mert ettől függetlenül ez genetika kérdése is. Nekem a bőröm is sokat nyúlt, hiába fogytam le, a hasam csúnya maradt. Ez van.
2009. dec. 6. 12:32
 8/14 anonim ***** válasza:
75%
Na azért az kicsit tulzás hogy teljes mértékben a régi alakját!Ugyanolyan kislányos alakja-test formája még a vékonyabb alkatu nönek sem lesz!!Mivel szülés után minden nö csipöje egy kicsit kiszélesedik..népiesen-asszonyosabb alakja lesz!!
2009. dec. 6. 12:34
 9/14 anonim ***** válasza:
73%

Akkor szélesedik ki a csípője, ha marad rajta háj. A csontozat nem változik, a rajta lévő izom sem.

3 gyerek után ugyanakkor a csípőbőségem mint előtte, ugyanazokat a nadrágokat fel tudom venni. A bőrömmel szerencsém van, mert elég rugalmas de kentem is a terhesség alatt minden nap többször.

És csak 10-12 kilót híztam terhesség alatt, ami szinte lent volt mire hazajöttem.

Ne csináljunk azért úgy, mintha istenátka lenne a terhesség és csak kövérebben lehet kinézni utána.

Odafigyelés, sok sport kell a terhesség alatt és jó genetika.

2009. dec. 6. 12:42
 10/14 anonim válasza:
A genetika az egesznek a kulcsa en rengeteget eszem es 2 gyerek utan is 50 kg vagyok 165 cm magassagomhoz kepest , terhesseg allatt 2 kg szedtem fel , ami lement 1 honap utan.
2009. dec. 6. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!