Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egyesek ezt hogy csinálják?...

Egyesek ezt hogy csinálják? (szülés utáni alak 8 hét után)

Figyelt kérdés
[link]
2009. dec. 6. 11:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%

Az nem igaz, hogy szülés után szélesbb lesz automatikusan a csipö!

Nekem négy gyerekem van, és olyan szerencsés az alkatom, hogy mindegyikesetben a kórházból a terhesség elötti ruháimban rudtam hazamenni (feszes farmer), és pár hét alatt tényleg visszament a hasam is. Most közel 50 évesen a 16 éves kori farmerom még mindig rámjön és rendesen áll rajtam.

Ami furcsa az egészben, hogy soah nem fogyóztam, magától állt vissza minden rajtam.

2009. dec. 6. 22:02
 12/14 anonim ***** válasza:
ha valaki már elve nem túlsúlyosan lesz terhes és tényleg csak annyit hízik amennyit a baba miatt kell az elég könnyen visszanyerheti az alakját egy kis sporttal szülés után is. most biztos kapom a lepontozást de sok terhes nő egyszerűen rémesen néz ki. a terhesség nem azt jelenti hogy na akkor aztán zabálni kell a sok "szemét" kaját korlátlanul. aztán utána meg irigykedve lenézően kezelni azt aki csinos és vékony szülés után pár héttel. egészséges táplálkozás szülés előtt alatt és után na meg sport. akinek eleve kemény a hasfala annak szülés után könnyebben visszaáll.
2009. dec. 7. 11:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Abban igaza van az elözönek, hogy ha valaki a terhesség alatt 12-15 kilót szed fel (amennyi a gyerek + tartozékokra kell), akkor annak sokkal kevesebb gondja lesz utánna. Na meg szoptatás alatt se kell zabálni és elhízni.

(4 gyerekes anya, aki még most is normálisan néz ki, és se a terhességei alatt, se szoptatáskor nem ugy nézett ki, mint egy lábon járó szekrény)

2009. dec. 7. 13:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Ismerek egy lányt, nagyon jó alakja volt, és le merném fogadni h még csak fogyózni sem fogyózott soha. Terhes lett, én úgy vettem észre h csak a pocakja nőtt, nemrég szült kb fél éve és nem hinné el senki róla. Ugyanúgy néz ki mint a szülés előtt. És mondom a terhesség alatt sem hízott. genetika, egyszerűen nem hajlamos a hízásra. Van ilyen. Bár én is ilyen lennék:)
2009. dec. 7. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!