Azt hiszem ez már beteges. Kihez fordulhatnék segítségért?
Mindig is sokat foglalkoztam a külsőmel.Kb 7 éve sikerült lefogynom 8 kg-t,de később visszajött 5 és ez nagyon zavart.Sehogy nem akart lemenni.Kb egy féle ismét szigorú diétába és kemény edzésbe kezdtem.Leadtam kb 4 kg-t,de még mindig nem vagyok elégedett.A lényeg,hogy annyira megviselte ez a szervezetem,hogy iszonyatosan kihullott a hajam,ami maradt az száraz és fénytelen,töredezett,sokszor levert vagyok és gyakran sírok minden ok nélkül,de ami a legjobban aggaszt,hogy már 3 hónapja nincs menstruációm.Állandóan az evésen jár az eszem,de ha eszek bűntudatom van.
Nem vagyok túl sovány,normál a testalkatom,de attól félek,ha rendesen étkezem hízni kezdek.Kihez menjek ilyen panaszokkal?
pszichológushoz!!!! minél előbb!
amúgy mi az kg/cm-ben, hogy normál testalkat?
Tökéletesen leírtad az anorexia tüneteit. Tudom, mert átéltem.
Sajnálom, de 163cm-hez a 49kg igenis soványnak számít. Az már más kérdés, hogy te nem így látod. Hihetetlenül megviselte a szervezetedet, amit műveltél, ezt a legjobban az mutatja, hogy nincs menstruációd. Ha nem akarsz boldogtalan és meddő lenni, vagy nem szeretnéd, hogy felboruljon a keringésed, leálljon a szived, akkor sürgősen változtatnod kell.
Testképzavarod van, amin egyedül nehéz túljutni. Kérj segítséget.
Hú akkor te ilyesmi lehetsz mint ez a csajszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!