Hová fordulhatnék segítségért? Többi lennt!
Az én problémám elég összetett. Egy gyernekkori védőoltás (Sabin csepp) bénulás okozott nálam, nos hál istennek tudok járni meg mindent el tudok látni amit kell, (megerőltető a sok állás, meg járás)és a lényeg az hogy mivel nem így születtem hiába állapítják meg a munkaképesség csökkenés mértékét, semmilyen pénzt nem kaphatok mivel még nem dolgoztam. Van 2 szakmám is, de sehova nem vesznek fel dolgozni, mert mindíg azt mondják, alkalmatlan vagyok fizikailag a munkára. Már 2,5 éve próbálkozom munkát keresni, de már nem nagyon bírom ezt lelkileg sem.. Semmilyen pénzt nem kapok, sőtt még a tb-is magamnak kell fizetni mivel az önkormányzatot nem érdekli hogy mozgássérült vagyok mert a férjem fizetésével 65ft-tal meghaladjuk a határt.. Az lenne a kérdésem, hogy hová fordulhatnék valamilyen segítségért?
Nem a segély a lényeg persze, én szeretnék dolgozni de ördögi kör ez az egész.. Valaki hasonló helyzetben?
Sajnálom, hogy eddig nem találtál munkát, de ne add fel! Talán ők tudnak segíteni, próbáld meg:
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!