Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egyszeruen nem bir leallni a...

Egyszeruen nem bir leallni a hizas?!

Figyelt kérdés
15 L vagyok...sikerult mar elerni az alom alakom 7 kg-tol szabadultam meg 5 honap alatt..De most ketsegbe vagyok esve mert novemberre fogytam le veglegesen...es decembertol februarig semmit nem ettem csak reggelzitem..de nem azert mert koplalni akartam hanem azert mert szerelmes voltam...Nem birtam enni SEMMIT.. CSODA HOGY ELEK..JESSZUS...nah mindegy a lenyeg hogy a szerelem utan elkezdtem enni normalisan ugy ahogy eddig tornaztam is...es tessek...megint vissza szedtem amit leadtam :(:(:( De nem is ez a legnagyobb baj hanem az...hogy azota csak hizok eskuszom tartom a dietat + torna( rubint reka) valamikor 2.30 percet is tornazom napi 2 orat gyalogolok mellette...es Hizok ma volt egy nagy bakim mert elegem lett ebbol(most eloszor zabaltam be egy zacsko chipset es 2 croasant.:@:@)De ez tenyleg csak ma fordult elo eloszor..ezert is irok ide...Februartol idaig tornazom dietazom es hizok mint az allat..fogalmam sincs mi ez :(:(..olyanrol mar hallottam hogy valakinek megallt a fogyasa..de hogy valaki HIZIK...hat ez mar durva.....es raadasul tartsa is a dietat...brutal :(:(:( Segitsetek..szerintetek ez betegseg vagy mih a rak???? :@@: Nagyon merges vagyok nem ertem az egeszet..
2010. jún. 11. 04:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
20:08-as válaszoló vagyok! Nem azt mondtam, h a nap minden percében mozogj, de ezek biztos hatásosabbak! Én beszoktam zárkózni a szobámba bekapcsolom a kedvenc zenéimet és szimplán táncolok tehát mozgok ez olyan 50 perc mikor hogy! Ugrókötelezni pedig bent is lehet bár most itt van a jó idő szabadban is lehet csinálni! A lényeg napi egy óra mozgás meg legyen! A séta is jó bár azt elég gyors tempóban kéne és max 2 órát szerintem, h hatása is legyen! Mindenesetre anyagcsere pörgetésére nekem a sok mozgás vált be!
2010. jún. 11. 21:34
 12/12 A kérdező kommentje:
Koszi szepen...A tornam az 1 oras min az megvan mindennap...a 2 oras gyors seta szintem ...mert szinte mindig kesesben vagyok a suliban es ugy megyek mint a kisangyal hogy elne kessek...Tartom meg is...de majd probalok valamit kitalalni...Sok mozgas...ez kell ide koszi szepen :):)
2010. jún. 11. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!