Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Étrend?! Segítene valaki?

Étrend?! Segítene valaki?

Figyelt kérdés

178 magas vagyok, mióta az eszem et tudom, végig mozogtam és inkább soványabb, mint izmosabb alkat voltam, olyan 65kg körül mozogtam, viszont sajnos 3-4 éve ez abbamaradt egy sérülés miatt és azóta ellustultam (késő esti nasik, nem megfelelő étkezés, kevés folyadék, stb.), ami ott tart jelenleg, hogy 85-86kg körül ugrál a mérleg és tenni akarok ellene.

Természetesen elkezdek mozogni/edzeni újra, viszont nem tudom, hogy milyen étrendet készítsek magamnak hozzá. Tudnátok segíteni benne? Napi hányszor, mit és mennyit?

2018. márc. 12. 22:47
 1/2 Saku14 válasza:
100%

Szia en is majdnem annyi vagyok mint te 88kg , neki kezdtem a fogyokuranak , ma reggelire ettem egy 330g os kajszibarackos joghurtot , ligt mozarella sajtot 100g melle egy kis fustolt hust , es elotte egy nagy pohar viz

Sok feherjet es zoldseget kell enni , szerintem napi 3x 5-6 ora utan nem szabad enni

2018. márc. 13. 08:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Az elosztás merőben egyéni, nincs fix recept. Sokan nyomatják a napi sok evést, de van, aki attól csak végigéhezné a napot s másra se tudna gondolni, mint evésre. Tapasztald ki a jó elosztást, de igazából az étrendre is ez igaz. Pár alapdolgot persze lehet mondani. Jó fehérjeforrás megfelelő mennyiségben, zöldség, feldolgozott dolgok és cukor kerülése, szénhidrátcsökkentés, főleg a gyorsaké... Nem mind kell az egészséges, jó fogyáshoz, de ezek általában jó tippek. Életmódváltás, mozgás.

Lehet, hogy a mozgás is elég lesz, de ha gond van a deficit tartásával, találd meg az igazán laktató és tápanyagdús ételeidet, ez mindenkinél más, bár általánosan a fehérje segít a legtöbbet, sokunknál a fehérje zsírral a tuti, de van, akinek a zöldség, sőt a gyümölcs is laktató.

2018. márc. 13. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!