Mi a véleményetek erről a napi etkezesrol? Ettől lehet fogyni?
Tudom hogy nem egy naptól számít és nyilván mindennap ilyesmi jellegű kajákat ennek és ennyit csak ha nem kevesebbet
Szóval
12 kor 3 tojás 1 tk zsemle kis ubi,pari 2 szelet csirkemell sonka ,1 szelet light sajt
15 órakor 40 g túró ,fel paprika,1 szelet csirkemell sonka
16:30 rizskasa
20 órakor kis adag zöldség leves, 1 csirkemell kb 100g
2 kis falat főtt krumpli(meg kóstoltam)
(Azért délben ettem először mert későn keltem 10 után)
A legfontosabb étkezés a reggeli, ezért érdemes 9 óra körül enni először, utána nagyjából 3 óránként, napi 5x.
Egyébként az étrend jó, bár én este már valami könnyűt ennék, mondjuk egy sima salátát, vagy ilyesmit. Nekem is az a vacsorám általában.
És javaslom a Kalóriabázis nevű oldalt, nekem úgy könnyebb volt fogynom, nem ettem soha túl magam és jól esett a dicséret nap végén, ha nem léptem túl a keretet. :D
Sok sikert!
Bármilyen étrend mellett lehet fogyni, kalóriaigény kérdése.
Nem tűnik soknak (bár a rizsnél nincs mennyiség, de gondolom, pici, mint a többi), inkább kevésnek, ránézésre fehérje- és kalóriaszegény, ki kéne számolni a makrókat s összehasonlítani az adataidból következő hozzávetőleges igényeiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!