Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki fogyókúrázik egyáltalán...

Aki fogyókúrázik egyáltalán nem ehet édességet?

Figyelt kérdés

2018. márc. 9. 18:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Dehogynem. Egyrészt nem csak tömény cukros -transzzsíros édességek léteznek ,másrészt ezeket is lehet enni,csak nem mindegy hogy mennyit .
2018. márc. 11. 02:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Dehogynem ehet. Csak nem kéne elfelejteni, hogy attól (meg a gluténtól) dagadt meg. Egyébként vannak fogyókúrás édességek is, de szerintem ez fából vaskarika. Nem igaz, hogy nem lehet kibírni édesség nélkül!
2018. márc. 12. 11:04
 13/15 anonim válasza:
Én heti egy csalónapot tartok, mikor eszem csokit is. Jó persze nem falom egész nap, csak kis mértékben. Sztem ennyi belefér. Többi bap odafigyelek arra, hogy mit eszek. Testmozgás is kell, és akkor sztem ennyi csalás belefér hetente.
2018. márc. 12. 18:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Szedjél crom tabletát az csökkenti az édesség iránti vágyat.
2018. márc. 15. 15:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen módszerrel fogyókúrázik. Ha neurológiaival, akkor ehet. Most csentem be egy Kinder Bueno-t, és egyébként szépen lassan, de fogyok.

Más esetben nagyon kis mennyiségben ehet csak, és törekedni kell a minimális energiatartalomra.

2018. márc. 16. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!