Aki fogyókúrázik az ehet almás pitét?
Őszintén, az én kereteimbe nem fér bele. Napi 1500 kcal-ba eszem, egy nagyobb és két kisebb étkezésből. Nem tudom, milyen almás pitére gondoltál, és mekkorára, de randomra kiválasztottam egyet a kaloriabazis.hu listájáról.
215 kcal és 24 g szénhidrát, 11 g zsír. Ha megennék egyet, azzal azt érném el, hogy az egyik kisebb étkezésemet elfelejthetem aznapra. Elméletileg működne, csak épp az étkezéseim én úgy állítom össze, hogy fehérjedúsak, rostdúsak legyenek, lassan felszívódó szénhidrátokkal, ez eltelít és nem leszek éhes utána.
Ha lecserélem az okosan átgondolt kisebb étkezésem egy almás pitére, akkor azzal csak annyit érek el, hogy felborítom a napi makróimat és sokkal hamarabb megéhezem.
Őszintén, nekem nem éri meg, nem szeretem az éhséget órákig magammal vinni, többet enni meg nem szeretnék a keretemnél.
Ha neked megéri, hogy feldobod a vércukorszintedet a fenébe, aztán utána majd küzdesz az éhséggel, akkor hajrá.
Itt kalkulálhatsz, nagyon jó ez az oldal:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!