Aki fogyókúrázik ehet kis adagokat ezekből?
Én fogyókúrázom. Krumplipürét sokszor eszem mert szeretem. Knédlis is szoktam enni, ha passzol az ételhez. Pácolt húst is eszek. A teát, és müzli szeletet azért nem eszek mert nem szeretem. Voltaképpen mindent eszek. Kezdve a spagettitől a mákos gubáig.
De csak mértékkel. Mérem az adagomat, figyelem a kalóriabevitelemet, és a makrókat.
4 hónap alatt 18 kilót fogytam.
Bármiből lehet enni kis adagot (kifejezetten káros dolgokból nem érdemes, de amúgy tényleg bármi mehet).
Nálam az van tiltólistán szigorúbb időszakaimban, amiből képtelen vagyok keveset enni, sok pedig elrontja a napomat, ha fejreállok is (igaz, nem fejreállni kell, hanem sokat mozogni, akkor bármi belefér, de megvannak a határaim).
Amíg megvan egy kellemes deficit és jó a tápanyagbevitel, s más gondot sem okoz, belefér akár sok krumplipürét is, véleményem szerint. Persze van, aki másképp gondolja, nyilván egyéni.
Krumplipüré szigorúan 12 dkg-ig a hétvégém része. Műzliszeletet azóta nem, mióta kiderült, hogy egy túrórudi kevesebb kalória és azt sokkal jobban szeretem.
Pácolt hús simán (otthoni).
Knédlit nem szoktam amúgy sem, granulátos teát sem. De simán, ha belefér a kalória keretbe.
Nálam rendszeres a kis csoki, pillecukor, sós ropi, szóval mindent eszek, csak kis adagokat.
Néha még a Mekiben is szoktam venni dupla karamellás Mcfreezt. :)
Nem volt rajtam sok felesleg, csak 8 kilót akartam leadni, és ebből már 6 sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!