Fogyok, de nem úgy táplálkozom mint ki fogyókúrázik, hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Heti 1kg ot fogyok,de igazábol úgy eszek mint ki nemis fogyózik,hangsúlyozom SEMMI FOGYAST ELOSEGITO SZERT/GYOGYSZERT NEM FOGYASZTOK!!!! Es nem is norbi updatezek. Simán eszek péksutemenyt,fornettit,zsomléket napiszinten,sutemeny,edesseg,fánk,rantottsajt,krumpli,hamburgerek es meg sorolhetnam.....es fogyok.....Miert van ez?2016. jún. 16. 20:55
1/6 anonim válasza:
Azért van mert kevesebbet eszel mint a napi szükségleted ezért a szervezeted nekiállt lebontani a feleslegesnek vélt izomzatod. A fogyás pedig nem akkor fog elkezdődni mikor te kijelented magadban hogy mostantól fogyni fogok vagy ha norbiupdatet eszel hanem mint ahogy először is írtam a kalória mínusztól. Csak épp az a bökkenő hogyha ilyeneket eszel akkor nem épp zsírból fogysz.
2/6 Andizsuzsi válasza:
Indokolatlan fogyást okozhat daganatos betegség, pajzsmirigy betegség, cukorbetegség. Ha az étkezésed nem indokolja a fogyást, fordulj orvoshoz!
3/6 anonim válasza:
Ha viszont mégsem eszel kevesebbet mint eddig és úgy fogysz akkor javaslom,hogy nézesd meg a pajzsmirígyed.
4/6 anonim válasza:
Ijesztő, de én akkor fogytam nagyon, amikor oviban összeszedtem valamilyen férget :S
5/6 A kérdező kommentje:
Epp ezaz,hogy en nem eszek kevesebbet es megis fogyok...enis a feregre tippelek vagy a pajzsmirigyre :/
2016. jún. 16. 21:58
6/6 anonim válasza:
Régen USA ban ez divat volt. Bekajáltak egy kis gallantférget aztán fogytak. Lehet te is véletlen bekajáltál eggyet. De mindenkell menny el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!