Szerintetek ez belefér?
Ha a kalória keretedbe belefér és egyébként jól étkezel miért ne?
Sőt, egy ideje azt vallom, hogy kell adni a szervezetnek minimális cukrot.
Miért ne férne bele? Te döntöd el, illetve látod, tapasztalod, hogy a saját étrended milyen és mi fér bele.
Az enyémbe tuti nem férne heti 1 wafellini sem, mert sem cukrot, sem feldolgozott ételeket nem eszem. 10g saját készítésű cukormentes csoki viszont bármikor belefér s elég is (már csokinak, mert édességnek kevés).
Fogyni nyilván lehet napi 1 wafellinivel és egy kiegyensúlyozott, jó diétával.
Én mindennap eszek szinte egy sor Milkát (3 kocka), egyszerűen imádom, és ezen kívül szerintem nincs semmi rossz az étrendemben. Nem híztam vissza egy dekát sem, súlyt tartok már egy ideje, de amikor még aktívan fogyóztam, akkor is többször volt, hogy becsúszott egy kis csoki, mégis leadtam 30 kilót.
Ha szereted és kívánod, akkor csinálj annak a Waffelininek helyet a menüdben, és nem lesz belőle baj :) Sokkal jobb, ha megtanulsz mindig csak picit, kontrolláltan enni ezekből a dolgokból, minthogy teljesen kizárod őket, aztán végül elszakad a cérna és bevágsz pl két tábla csokit. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!