Egy pizzázás belefér?
Sziasztok! Na, az a helyzet, hogy 4 hónapja életmódot váltottam, már 9kg lement, elég izmos is lettem a rendszeres sportolás miatt. 161cm/52kg vagyok jelenleg. (61kg-ról indultam októberben) Még szeretnék pár kilót leadni, illetve inkább zsírból még leadni.
Márciusban lesz a sulimban egy sportéjszaka, ami arról szól dióhéjban, hogy csapatok versenyeznek a tornacsarnokban és a többi diák nézi a karzatról/beszélget/mászkál suliban. Barátnőmmel beszéltük, hogy rendelnénk egy 50 centis pizzát, amit megfeleznénk. Lenne valamilyen hatása a diétámra? Jönne fel belőle zsír? Bocsi, ha hülye a kérdés, de kiváncsi vagyok mit mondanak a hozzáértő emberek. A válaszokat előre is köszönöm!:)
Persze, hogy belefér egy pizzázás, de 50 centis pizza óriási! A fele nagyobb, mint egy 30 centis egészben!
A helyedben én magamnak rendelnék pizzát, vékony tésztával, sok zöldséges feltéttel, sajt nélkül. Az tuti nem borítaná fel a diétás céljaimat.
Miért akarsz többet leadni? Tökéletes a súlyod. 161 centihez 45 kiló nem leszel úgy, ha közben izmosodsz is. Ahhoz totálisan el kell sorvadni.
Egyébként nyilván belefér, egyetlen alkalomtól akkor sem fogsz hízni, ha egyszerre betolod az 50 centis pizzát.
Az viszont igaz, hogy az 50 centis brutál nagy. Egy átlagos nő a sima 32 centis FELÉT tudja megenni egyszerre. :D Vagy egy egész csapat fog osztozni rajta?
Lehet, hogy ő nem átlagos nő, de főleg nem átlagos étkezés lesz, valóban szép adag egy 50 centis pizza fele, habár láttam én már igen vékony pizzát is, van szórás. De normálisból nem semmi.
Ami a súlyt illeti, lehet, hogy már most is elég vékony, de az is lehetséges, hogy tényleg akad még rajta némi fölös háj. Nyilván akkor nem igazán izmos, de a nők néha egészen mást neveznek izmosnak, mint én (pedig én is nő vagyok). Plusz még bizonyára fog izmot felszedni. De ha van őt zavaró s ténylegesen fölös háj, akkor célszerű leszálkásítania, akármit is mutat a mérleg. Az én páromra is azt mondanák sokan a számai alapján, hogy jaj, szedjen fel 10 kilót (mivel férfi), de ha egyszer hájas a hasa, nyilván fogyni akar, pedig jópár kiló izmot szedett fel fiatal kora óta (így sem izmos egyáltalán, de nem izomgyenge, mint akkor).
Köszönöm a válaszokat!:)
Ebből az 50 centisből adnánk a haveroknak, persze. Nem hiszem hogy megtudnám enni egyedül a felét, csak elfelejtettem leírni. Az izmost úgy értettem, hogy a kemény a hasizmom, a combom, de van még rajtam egy kis réteg háj, azt szeretném leadni még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!