Létezik kalória szegény fehérje por?
Tudom ott a google de nem igazán találtam olyanokat ami bele fér egy 1500 kcal/nap-os diétába.
Olyat keresek aminek extra kevés a kalória értéke h ne kelljen annyi húst bezabálnom.
Én a Biotech Iso Whey Zeróját ajánlom.
Nincs benne szénhidrát. Kalória, az van, de azért, mert van benne fehérje...
De hát 94 kcal egy adag, ami 20 gramm fehérje, ennél kevesebb kalóriaértékűt nemigen találsz. Emellett laktózmentes, és még finom is egy csomó íz belőle...
Valahol spórold ki azt a 100 kcalt.
Az nem olyan sok. Ennél alacsonyabb energia tartalmút aligha találsz.
Nem tudom, mennyi a felesleged a 88 kilóból, de eleve nem feltétlenül kell 2g/feleslegmentes ttkg. Rengetegen elvannak 1,5 körül is, egyes esetekben 1 is elég, simán tömegelnek is annyival, de az azért már nem akárkinél működik. 2 általában közel sem hasznosul, de a biztonság kedvéért nem rossz érték, ha meg tudja oldani az ember. De ha gond, 1,5-lel is rendben van, főleg, ha nem versenyzőként szálkásít valaki és semmi nem történik, ha pár deka izom megy le (valamennyi pedig mindenképpen lemegy, csillió fehérjével is).
A zöldségek is adnak fehérjét, a gabonák is... Oké, hogy nem akarsz komplettálni, de ha állati forrásból jön egy csomó, akkor nem is kell, de tudd, hogy ezek is számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!