Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek egyek ma még vagy...

Szerintetek egyek ma még vagy bírjam ki?

Figyelt kérdés
Holnaptól kezdem a fogyókúrát. Előtte akartam időt hagyni a kiürülésnek, hogy este már nem eszek. Hát most az van, h délután 2-kor ettem utoljára. Egésznap pedig ezeket ettem: 2 túrós lepény 2 diós csiga egy tányér bolognai spagetti
2018. febr. 18. 22:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Június 10-ig nem fogsz 23 kilót fogyni, hacsak nem vagy extrémen túlsúlyos (120+).
2018. febr. 19. 08:47
 12/17 A kérdező kommentje:
Gm diétázok. Ezzel talán sikerülhet.
2018. febr. 19. 12:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Mi az a gm diéta?
2018. febr. 19. 16:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Mindegy, mivel diétázol, sok. Nem teljesen lehetetlen, de nagyon kemény és izomvesztés is lesz közte, egészségesen csak igen elhízottaknál fér bele ennyi fogyás, legalábbis ha nem lesz szokatlanul nagy vízvesztés, de azt nem szoktam beleszámolni a fogyásba, hisz az nem számít, elmegy, visszajön.
2018. febr. 19. 16:41
 15/17 anonim ***** válasza:

"Gm diétázok. Ezzel talán sikerülhet."

Már legalább 3-szor kiírtál a GM diétáról kérdést. Mind a 3 kérdésnél elmondtuk, hogy semmi értelme. Amit te akarsz csinálni az nem fogyás, hanem koplalás, és káros a szervezetedre. Ha le is fogysz, utána elkezdesz normálisan táplálkozni és a kétszeresét fogod visszahízni. Ha ez kell neked, akkor csak csináld csak. Beszélhetünk neked, hogy hülyeség, úgyse hallgatsz ránk. Csak tudnám, hogy akkor minek írod ki a kérdést. Mégegyszer leírom, mert úgy látom, nem fogtad fel az előző kérdéseidnél: életmódot válts, ne koplalással akarj lefogyni, mert nem fog sikerülni. Csak többet ártasz vele, mint használsz. Amúgy meg bírni sem fogod.

2018. febr. 19. 16:51
 16/17 anonim válasza:
Éheztesd magad. Legalább egy hónapig még.
2018. febr. 19. 21:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Lehet koplalással fogyni, csak önsanyargató, egészségtelen és nehéz. Plusz sokáig tart az az idő, amikor oda kell figyelni, mert a lefogyás még csak az első fázis...

Annyi jobb módszer van.

2018. febr. 19. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!