Hogy bírjam ki, hogy egész nap ne egyek semmit?
Én sosem megyek olyan helyre egy egész napra, ahol nem illő enni. Mi lehet az? Normális esetben nem várják el senkitől, hogy egy napig ne egyen...
Nem lehet sokat tenni, eleinte az ember elég durván éhes tud lenni, ha koplal. Nekem segít, ha nagyon sokat eszem előző nap (azért rosszullétig ne), pl. tegnap ereszdelahajam volt (máskor igyekszem okosabban csinálni, de nem baj), ma még nem ettem. De én ilyen vagyok, előre tudok enni, a párom pl. reggel felkelve nulláról indul megint...
De megint... Mi az, hogy illő? Mi köze az illemnek az alapvető igényekhez? Gondolom, nem szükségességről van szó, mint pl. műtét, vizsgálat előtt, mert akkor más szót használtál volna. Ételt pedig szinte bárhova lehet vinni és suttyomban megenni, én valószínűleg megoldanám.
Igyál rohadt sok vizet, attól nem leszel éhes, csak majd sokat kell járnod az illemhelyiségre :P
Habár szerintem embertől függ, hogy ki meddig bírja ki éves nélkül, én már egy hete csak vízen élek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!