Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy bírjam ki, hogy egész...

Hogy bírjam ki, hogy egész nap ne egyek semmit?

Figyelt kérdés
Olyan helyen leszek holnap, ahol nem lesz illõ enni. De mindig olyan éhes vagyok...
2014. szept. 4. 16:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Én sosem megyek olyan helyre egy egész napra, ahol nem illő enni. Mi lehet az? Normális esetben nem várják el senkitől, hogy egy napig ne egyen...

Nem lehet sokat tenni, eleinte az ember elég durván éhes tud lenni, ha koplal. Nekem segít, ha nagyon sokat eszem előző nap (azért rosszullétig ne), pl. tegnap ereszdelahajam volt (máskor igyekszem okosabban csinálni, de nem baj), ma még nem ettem. De én ilyen vagyok, előre tudok enni, a párom pl. reggel felkelve nulláról indul megint...

De megint... Mi az, hogy illő? Mi köze az illemnek az alapvető igényekhez? Gondolom, nem szükségességről van szó, mint pl. műtét, vizsgálat előtt, mert akkor más szót használtál volna. Ételt pedig szinte bárhova lehet vinni és suttyomban megenni, én valószínűleg megoldanám.

2014. szept. 4. 16:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Egész napos vizsgálatok lesznek és NEM SZABAD enni, mert befolyásolják az eredményt az ételek.
2014. szept. 4. 17:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Milyen vizsgálat? :O
2014. szept. 4. 17:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Első voltam. OK. Akkor betartod, amit kell s kibírod. Ennyi egy normális szervezetnek nem gond. Ha éhes vagy, hát éhes vagy, gondolom, a vizsgálatok fontosak. Amit az előre evésről írtam, az áll, talán segít, talán nem. Ami muszáj, az muszáj, igazából már így is túltárgyaltam...
2014. szept. 4. 17:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Inni kell közben.
2014. szept. 4. 17:34
 6/9 anonim válasza:
Ne gondolj rá és nem leszel éhes
2014. szept. 4. 18:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Ok, beettem. Holnap meg vedelem a vizet.
2014. szept. 4. 18:47
 8/9 Rigobacsi76 válasza:

Igyál rohadt sok vizet, attól nem leszel éhes, csak majd sokat kell járnod az illemhelyiségre :P

Habár szerintem embertől függ, hogy ki meddig bírja ki éves nélkül, én már egy hete csak vízen élek

2019. aug. 23. 15:52
 9/9 Rigobacsi76 válasza:
Meg almán :D Elfelejettem oda írni sksk
2019. aug. 23. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!