Aktiv lett a bélgyulladásom,2 szer mütöttek már. Most probálom pihentetni pár napot a beleket. De már nagyon éhes vagyok alig birom. A kaukázusi kefir jó szerintetek? Vagy inkább birjam ki és ne egyek semmit?
Én gyulladáscsökkentő kajákat javasolnék.
Nyilván lesz egy csomó minden amit nem fogsz így sem bírni. Tejtermék csak gyulladásfokozó, pechedre.
És olyan emberek mondják ezt, akik így gyógyítanak gyulladásos betegségeket, vagy olyanok akik igazából semmit sem tesznek, csak hangoztatnak valamit amit bemagoltak? De még soha senkit sem gyógyítottak meg az elméletükkel. Itt a különbség, ezt te tudod eldönteni.
Zöldségeket, húst, tojást ehetnél.
Biztos nem fogsz mindent bírni aktív állapotban, de ezek legalább természetes ételek. Fűszerezéssel óvatosan, de itt is te tudod mit bírsz.
Zsírral kellene tápanyagokat bevinni, zsíroldékony vitaminokat és ugye energiát, zöldségekkel mikrotápanyagoakt, bélflórád számára is hasznos rostokat. Húsfélével (nyilván nem adalékanyagokkal szétmérgezett) pedig az esszenciális fehérjéket, egyéb tápanyagokat pótolhatod.
Gyógynövények között nézhetnél mit szoktak ilyenkor használni, én nem gondolom, hogy egy kis kamilla tea segítene, de kutatni érdemes, jobbat úgysem tehetsz.
És jobbulást kívánok
Kb. valami ilyesmi úton kellene javulnod, majd lehetőleg meggyógyulnod vagy a lehető leginkább tünetmentesednek
aktív lett a gyulladásom?
ez azt feltételezi hogy krónikus gyulladásban szenvedsz, crohn beteg vagy vagy colitis ulcerosás.
ha tápszert is kaptál, akkor crohn beteg.
nekem a bébiétel használ, de azt csak azért eszem hogy egyek normális kaját is.
egyébként kukoricapelyhet eszek, ha lehet sima sósat.
tej ivás betiltva, főleg a laktóztartalmú készítmények.
normaflore napi háromszor.
tafedin tea szintén napi háromszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!