Szerintetek egyek ma még vagy bírjam ki?
Figyelt kérdés
Holnaptól kezdem a fogyókúrát. Előtte akartam időt hagyni a kiürülésnek, hogy este már nem eszek. Hát most az van, h délután 2-kor ettem utoljára. Egésznap pedig ezeket ettem: 2 túrós lepény 2 diós csiga egy tányér bolognai spagetti2018. febr. 18. 22:05
1/17 A kérdező kommentje:
Virslit vagy sonkat gondoltam enni, sajtos ruddal meg vmi zoldseggel
2018. febr. 18. 22:07
2/17 anonim válasza:
Szerintem egyél, ha éhes vagy. Nem tudom, mit akarsz a kiürüléssel, de a fogyásnál nem ez számít.
3/17 anonim válasza:
Egyel vagy 2-3 karaj zsiroskenyeret hagymaval, utanna bird ki, en drukkolok neked hogy sikeruljon atveszelned a delutant.
4/17 A kérdező kommentje:
És ha veszek be utána hashajtót? Xd
2018. febr. 18. 22:23
5/17 anonim válasza:
Miért úgy akarsz fogyni, hogy éhezel? Én napi 5-ször eszek és fogytam 10 kilót (jah és sosem vagyok éhes). Nem csoda, hogy hízol, ha ilyeneket eszel, hogy túrós lepény, diós csiga, stb. Ezeknek semmi tápértéke és később csak még éhesebb leszel tőlük. Ha gondolod segítek, de ne úgy akarj lefogyni, hogy alig eszel, annak semmi értelme.
6/17 anonim válasza:
Nem, ne vegyél be hashajtót, akármit is eszel.
Tudod te, hogyan kell normális életmóddal fogyni?
Mellesleg csigával is lehet fogyni, én holnap azt sütök, de azért óvatos leszek vele, a legtöbbünknek azért nem árt vigyázni vele.
Viszont... Én nem CSAK lisztes cuccokat eszem ilyenkor sem, hanem tápanyagdúsabb, normálisabb étkeket. Akkor is, ha épp nem akarok fogyni. 1-1 nap persze nem a világ, de jobb lenne megszokni egy kiegyensúlyozottabb étrendet.
Van már terved, hogy holnaptól hogyan eszel?
7/17 anonim válasza:
Azt sosem értettem, miért mondjátok opcionálisan előnytelen, de remek hozzávalókat is tartalmazó ételekre, hoigy nincs tápértéke? A túró, a tojás, a dió, a hús, ezek jó ételek... Oké, hogy van mellé egy halom liszt és cukor (amik szintén nem nulla tápanyagot tartalmaznak, főleg a liszt), de sok más is, amit már írtam. Fogyni mindenesetre lehet ezekkel is, bár van, akinek nehezebb. Viszont ez még a fogyás előtti nap volt.
8/17 anonim válasza:
1 héttel csúsztasd el a fogyúkúrádat, addig nézz utána az alapoknak
9/17 A kérdező kommentje:
Végül ettem. Virslit, sajtos rudat meg egy bio joghurtot.
Most ittam egy szűzteát. Egy órát áztattam.
Most viszont ez volt az utolsó. Reggeltől kezdem a diétámat.
Június 10-ig 23kg-ot kell leadnom.
2018. febr. 18. 23:42
10/17 anonim válasza:
A Kérdező válaszaiból látszik, hogy csak trollkodik és KAMU a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!