Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy bírjam ki, hogy ne egyek?

Hogy bírjam ki, hogy ne egyek?

Figyelt kérdés
Elég duci vagyok főleg a combom, 15 éves vagyok 165cm és 50kg...nem akarok enni mert nagyon félek hogy tovább hízok de állandóan éhes vagyok, mit csináljak hogy ne legyen étvágyam, mivel tereljem el a figyelmem?
2018. febr. 18. 12:29
1 2
 1/14 anonim válasza:
30%
Igyál vizet:) vagy ha nagyon szükséges üdítőt! Igyál meg egyszerre 3 pohárral és meglátod, jobb lesz:)
2018. febr. 18. 12:43
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Ha állandóan éhes vagy, akkor vmit nagyon rosszul csinálsz .Valószínű olyan ételeket eszel, ami gyors felszívódásúak és nulla a tápértéke. Miket szoktál enni?
2018. febr. 18. 12:45
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
Egyél napi 3x rendesen, és 1-2x nassolj valamit (pl egy almát), és mozogj napi minimum 1 óra mozgás legyen meg. Ez lehet pl 30 perc séta, és fél óra futás, vagy 1 óra séta, amit tudsz és szeretsz, csináld
2018. febr. 18. 12:48
 4/14 anonim ***** válasza:
97%
A magasságodhoz teljesen jo a súlyod.
2018. febr. 18. 12:51
 5/14 anonim ***** válasza:
35%
Egyél sokszor keveset, akkor folyamatosan pörög az anyagcseréd, ami miatt fogyni fogsz, másrészt, ha szinte mindig van vmi a gyomrodban, ami felszívja a gyomorsavadat, akkor nem leszel folyton éhes. Egyél kalóriaszegény ételeket, azokból többet is szabad. De azérg 6 után már ne egyél
2018. febr. 18. 13:58
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nem vagy duci, másrészt miért kéne kibírnod? Ha éhes vagy, egyél. Ha folyton éhes vagy, pedig rendes mennyiséget eszel (bár ha nem látod, hogy nem vagy duci, akkor lehet, hogy ezt sem tudod megítélni, főleg, hogy nem minden 50 kilós lánynak kell ugyanannyi), akkor étrendet kellene változtatni, mert bizonyára az rossz.

Az étvágy más, mint az éhség, s egy igazi éhséget nem tuti, hogy figyelmen kívül tudsz hagyni, az eléggé durva tud lenni... De ha jelet ad a tested, hogy egyél, akkor egyél.

Javasoltak neked mindenfélét, de azt azért tudd, hogy kevés nagy evéssel van, aki jobban jóllakik, az anyagcseréd felől pedig ehetnél napi 1-szer is, akkor sem lassulna, ahhoz több nap koplalás kell.

2018. febr. 18. 14:06
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a normális válaszokat mindenképp kipróbálom :)

És egyátalán nem vagyok anorexiás csak mert szeretném hogy jobb alakom legyen a mostaninál -.-

2018. febr. 18. 14:15
 8/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem lehet, hogy az a baj, hogy kevés rajtad az izom? Szoktál sportolni? Mennyire intenzívek nálatok a tesiórák? Szerintem nézz utána ennek a dolognak, mert ugyanannyi kilóval lehet valaki kövér és arányos, izmos alkat is. Biztos tudod már, hogy egy kiló zsír sokkal nagyobb térfogatú, mint egy kiló izom.

2018. febr. 18. 14:24
 9/14 anonim ***** válasza:
83%

165 cm és 50 kiló. Egy vicc vagy, nem pedig duci.

Azért vagy éhes, mert nem eszel...egyél, aztán nem leszel az!

2018. febr. 18. 16:12
 10/14 A kérdező kommentje:

Minden nap van tesi óra eléggé kemények de ennek örülök,még pluszba itthon edzek és táncolok is

Persze de ha eszek tovább hízok:)))

2018. febr. 18. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!