Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy bírjam ki, hogy ne egyek?

Hogy bírjam ki, hogy ne egyek?

Figyelt kérdés
Elég duci vagyok főleg a combom, 15 éves vagyok 165cm és 50kg...nem akarok enni mert nagyon félek hogy tovább hízok de állandóan éhes vagyok, mit csináljak hogy ne legyen étvágyam, mivel tereljem el a figyelmem?
2018. febr. 18. 12:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Furák vagytok, mai fiatalok. 15 évesen 170 centihez 65 kiló voltam, versenyszerűen lovagoltam és egyáltalán nem éreztem magam kövérnek... ma meg minden llány sir, ha több, mint 50 kiló. Én ezt tényleg nem értem.
2018. febr. 18. 17:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Akkor szép sorjában.

1. A "ne egyél, de azért cukros üdítőt azt igyál" dolgot egy percig se vedd komolyan, mert bődületes hülyeség. Pont az üdítő(ben a cukor) egy full felesleges kalóriabevitel, amikor lehet vizet is inni.

2. Este 6 után max akkor ne egyél, ha este 8-kor lefekszel aludni...

3. Ezzel a magasság/súly aránnyal biztos, hogy vékony vagy, de talán még sovány is. Testképzavarod lehet, ha tényleg kövérnek látod magad.

4. Naná, hogy állandóan éhes vagy, ha nem eszel. A szervezetednek tápanyagra van szüksége... Ne egyél-igyál lisztes, cukros, olajos dolgokat, ha attól félsz, hogy hízol. Hús, hal, zöldség, tojás, gyümölcs, gomba, olajos magvak, stb. Ilyeneket ehetsz bátran (6 után is), nem fogsz hízni, ne aggódj.

2018. febr. 18. 22:01
 13/14 anonim ***** válasza:

165 centihez 50 kiló az semmiképpen nem lehet duci!!! az nagyon is csinos arány.

ha úgy érzed, itt-ott kicsit párnásabb vagy, azt csakis mozgással tudod slankítani.

mivel nehezen tudom a magasságodhoz ezt a súly kövérnek találni, csak arra tudok gondolni, hogy nem látod magad elég feszesnek.

a feszesítéshez pedig a legjobb a sport, a te korodban igen gyorsan reagál a kötőszövet és az izom.

lehet, hogy a futás nagyon szépen formálna, de az úszás és a kondi vagy az aerobic is nyújtaná a formád.

az állandó éhség adódhat abból is, hogy a túlzott óvatosságod miatt keveset eszel, kevesebbet mint kellene, és jelez a szervezeted.

vagy pedig a cukor és az ízfokozó okoz neked ehetnéket...

hagyd el a műkajákat (nem csak a dobozos, előre legyártott ételekről van itt szó, hanem a leveskocka, vegeta, üveges szószok, minden, amiben natrium-glutamát = ízfokozó van)

vagy a hozzáadott cukrokat tartalamazó ételeket felejtsd el.

a rostban, zöldségben, fehérjében gazdag ételek telíteni fognak, az étkezésed java része álljon gabonákból (zabpehely) álljon teljes kiörlésű pékárúból, álljon fehér húsokból, zöldségekből, gyümölcsökből, amik jól laktatnak, és alaposan kell rágni... :)

csini vagy, hidd el.

az én tippem a jóga és a délelőtt alig kaja, könnyű ételek, délben egy jó egészséges ebéd és délután a rágcsálás csakis egészséges falatok...

délután egy jó kis testmozgás...

2018. febr. 18. 23:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha mozogsz is, főleg rendesen kell enned. Nem írtad meg nekünk, végülis mennyit eszel, hogy folyton éhes vagy? Mert ha eleget ennél, nem lenne szabad, ha mégis, az ételek nem jók, esetleg az adagok, az időzítés...

De te csak arról írsz, hogy edzel, félsz, nem akarsz enni... De, enni kell, nem is nagyon keveset.

2018. febr. 19. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!