Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel tereljem el a figyelmen...

Mivel tereljem el a figyelmen mikor nasolni támad kedvem?

Figyelt kérdés

A válaszokat előre is köszönöm:))

És kérlek ne azt írjatok hogy olyankor nasoljak pl almát stb... mert nem megy :))) ( csak csoki stb...)

2018. febr. 15. 21:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Akinek nem diétás a csokis süti, ne egye, nekem az egyik legjobb ötlet, ha fogyni akarok. De a kérdező kakaókedvelő és mennyiségben akart kakaózni, az 1-2 kocka tömény étcsoki pedig kevés. Szerintem kiváló dolog a fehérje- és tápanyagdús tojással kombinálni a csokit (nagyobb mennyiségű kakaós cucc anélkül, hogy elszállnánk a fehérjeszegény ételekkel), persze akinek nem tetszik, az egyen mást, utaltam rá, hogy vannak még lehetőségek. Akinek egy csomó cukor passzol a kis zsírszegény diétájába, az egye a kakaós banánt, nekem az necces (csokis banánt szoktam, az legalább zsírosabb, de picike mennyiségben, az megint olyan, mint 1 kocka étcsoki, nem tart sokáig).

A szalmonellától félőknek pont írtam 2 megoldást is :) Amúgy rengeteg ember eszik nyers tojást normál étrenden is, de aki nem, azt is figyelembe vettem, akinek még ez sem elég...

Tudom, hogy különféle diéták és emberek vannak, pont ezért nem kell kiakadni, ha valakinek más az ideális.

Nekem az alma nagyon előnytelen, cukros dolog, ráadásul sok fruktóz van benne, ami rosszul esik. Egy apró alma után érzem, hogy tiltakozik a szervezetem. A csokim viszont kiváló. Nyilván cukor nincs az enyémben, ahogy a sütijeim is jóval szénhidrátszegényebbek, mint az átlagfogyózó ételei.

De ha valaki lazán megoldja a kalóriadeficitet, ehet bizonyos határok közt bármit. Én manapság már bármivel fogyok, megvan a kalóriadeficit krumplis pogácsával is :) (nem 1-2-t eszem, ahhoz túl jó). De azt nem ajánlgatom másoknak.

2018. febr. 16. 10:57
 12/18 anonim ***** válasza:
72%
Magas kakaótartalmú csokiból nemcsak táblás van, hanem szelet is, ill. táblán beül kisebb csomagolt részek; ezekkel elkerülhető a bezabálás, hisz ha nincs több, akkor nincs több.
2018. febr. 16. 14:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Álj a tükör elé és gondolkozz el, hogy továbbra is úgy akarsz e kinézni vagy nem.
2018. febr. 16. 17:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
akkor zabalj csak tovabbra is nyers tojasos csokis sutit meg nyers tojasos krumplis pogacsat es hitegesd magad azzal hogy csuda egeszseges szep karcsu vagy. :D almat ne egyel hagyd meg annak aki hizni akar :/
2018. febr. 16. 19:26
 15/18 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Én az almát hívtam mentő övként. Szép egyforma szeletekre vágtam, körbe rendeztem a tányéron nagyon gusztán és úgy ropogtattam mint a csipszet. Ha felszeleteled, akkor sokkal lassabban fogy és jobban el is telít mire végzel.

A másik kedvenc nasim az a banános-zabpelyhes keksz. Túlérett banánhoz hozzákeversz zabpelyhet, ezt a masszát kisütöd és nagyon finom kekszed lesz belőle. Esetleg kakóporral megbolondíthatod, akkor már csokis is.

Vagy még van a folyadékpótlás. Ha nagyon akarsz édeset enni, akkor iszol. Én többek között ezért is tanultam meg horchatát készíteni, ami egy kémes frissítő mexikói ital.

Az elején veszettül fogod kívánni ezeket a dolgokat. De ha tartósan más felé megvonnod tőle magad, akkor utána már elve nem okoz akkora élvezetet. Én a milkánál vettem észre, hogy régen nagyon szerettem. Aztán lemondtam az édességekről. Ha csoki akkor max 1 kocka étcsoki, vagy alma, banán bármi gyümi, vagy gyümölcslé. És mikor egyszer úgy esett, hogy kínáltak vele, hát... majdnem kiköptem. Annyira érzed, hogy agresszíven édes, hogy szabályszerűen gyilokja az érzékelőbimbóid. Amikor megtanulsz a természetes ízekkel együtt élni, utána már hideg kiráz a tömény cukros cuccoktól.

2018. febr. 16. 20:54
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
#15: Okés (az egészség megvolt még napi 1 kiló almával is, amúgyis a hipochonder ellentéte vagyok, ha akarnám, se tudnám azt hinni, hogy nem vagyok egészséges :D), te pedig fogyj egyszerű cukrokkal, nincs azzal semmi baj, csak nekem nem annyira jön be :) Legalábbis az alma. A mazsola és a banán jólesik, s az utóbbi még ketogén diétába is befér, míg az almával nehezen tudom megtenni.
2018. febr. 16. 23:17
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
#15: Ja, most látom, hogy nem jött le neked az egyértelmű: a süti nem nyers. SÜTVE van. Azért süti a neve.
2018. febr. 16. 23:18
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
szerintem te irtad az elejen hogy valami csokis nyers tojasos masszat fogyasztasz fogyokura cimen. egyebkent kosz de en nem vagyok edesszaju, hetekig el vagyok edesseg nelkul. almat is ritkan eszem. minimalis a cukor fogyasztasom mivel a sos izeket kedvelem csak elkepedtem hogy hogy adhatsz masoknak ekkora mellennyel ilyen ostoba valaszokat. tovabbi eredmenyes fogyozast a nyers tojasos otvar masszaddal
2018. febr. 17. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!