Hogyan tereljem el a figyelmemet arról hogy ne állandóan a kaja járjon az eszembe?
Figyelt kérdés
Tegnap kezdtem a diétát kihagytam a kenyeret és az édességet,sürübben eszek de sokkal kevesebbet.Bár mit csinálok álandóan azt érzem hogy éhes vagyok.2009. márc. 16. 15:07
1/7 anonim válasza:
Menj a barátaiddal vhová, sétáljatok vagy akármi. Otthon na maradj mert akkor még kísértésbe esel=)
3/7 A kérdező kommentje:
jó azt én értem hogy le kell kötni a figyelmemet de amikor dolgozok pl akkor is érzem hogy éhes vagyok:)
mit ehetnék ami laktat de nem hizlal?
2009. márc. 16. 15:43
4/7 anonim válasza:
Gondolj a szexre! A pasid imádni fogja!
Egyébként neked is ajánlom a tönkölypászkát. 6 db csak 100 kcal, egészséges, ráadásul szerintem finom is.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi, a szex jó ötlet csak attól félek nem lessz rá energiám :)
2009. márc. 16. 16:00
6/7 anonim válasza:
Bocsi, nem ide tartozik, de hol tudok venni tönkölypászkát?
7/7 anonim válasza:
Ajánlom neked a "miért nem tudom abbahagyni az evést" című könyvet.. én is most olvasom , szerintem jó dolgokat ír :)
nekem hasonló helyzetben a banán jött be, laktat, és hasznosabb mint egy csokis muffin.. egyébként az elterelésről annyit, hogy olyan tevékenységet kell keresni ami boldoggá tesz, és szívesen csinálod. Jó ez elcsépeltnek hangzik, de pl vmi ami megnevetett stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!