Ha megiszok egy pohár narancslevet (persze narancsból kifacsarva) edzés előtt akkor az segítheti a fogyást?
Figyelt kérdés
2018. febr. 10. 10:32
2/7 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy edzés előtt konkrétan ez segít-e, de azt igen, hogy a citrusféléknek(citrom, narancs, mandarin és főleg a grapefruit) zsírégető hatásuk van, így minden étkezéshez egyet vagy egy felet ajánlott elfogyasztani belőlük, nem véletln ajánlják fogyókúra alatt a citromos víz fogyasztását.
Én egyébként fogytam a grapefruit diétával.
3/7 anonim válasza:
Max felviszi a gyomorsavad es egni fog a gyomrod. Edzes elott inkabb csak sima vizet igyal vagy valami kevesbe savas gyumolcsturmixot esetleg, hogy energiat adjon meg legyen valami a gyomrodba
4/7 anonim válasza:
segíti, de csak akkor, ha nem nassolsz, vagy gyroszozol, lángos, pogácsa, bukta felejtős..
5/7 anonim válasza:
Szerintem nem, színtiszta gyorsan felszívódó gyümölcscukor, úgy megtolja a vércukrodat hogy ihaj.
6/7 anonim válasza:
Nekem egy kis plusz cukor garantáltan nehezíti (az edzést is), de akinek belefér, s jólesik, miért ne?
Nehéz az ilyenekre válaszolni, hiszen máshogyan működünk. Nekem gyümölcs után ennem kell, ami nem a megfelelő időpontban szinte garantáltan tönkrevágja a napi fogyást. Másnak attól még lehet jó.
7/7 anonim válasza:
Nekem a szénhidrátoktól jobban ment az edzés, többet bírtam, vagyis többet égettel el. Hogy nálad, hogyan fog működni, azt nem lehet megjósolni, neked kell kitapasztalnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!