Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogynom kéne gyorsan! Hogyan...

Fogynom kéne gyorsan! Hogyan tudnám ezt elérni?

Figyelt kérdés

Év végén osztálykirándulásra is kell fürdőruha, plusz még ugye nyáron lenge ruhákban vagyunk meg minden. És az összes lány osztálytársam olyan gyönyörű és vékony. Az arcuk, a hajuk és még az alakjuk is szép. Én tök dagadt vagyok és még a bőröm sem hibátlan mint nekik. Azt szeretném, hogy legalább az alakom olyan lehessen mint nekik. Heti három edzésem van és itthon is próbálok edzeni, de az annyira nem megy. Hogy tudnék adfigra lefogyni. Most 54 kg vagyok és legalább 50 kg-ra szeretnék lefogyni. Az, hogy más vagy egészségesebb kajákat egyek nem fog menni, mert a szüleim észrevennék. Ha ez számít 13 éves vagyok és 170cm. Anyukám folyton csak azt hajtja, hogy elvisz pszichológushoz, mert nem eszek és így is nagyon vékony vagyok. A csontjaim nehezek, ezt tudom. Viszont nagyon le szeretnék fogyni. Utálom azt ahogy most kinézek. Szinte elkap a sírógörcs mikor meglátok egy csinos lányt.

Szóval a kérdés. Hogy tudnék addig lefogyni?

Normális válaszokat adjatok légyszi :)

2018. febr. 9. 11:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Van az átlagnál egy kicsit nehezebb csontozat, a kérdezőnél még számíthat is, amikor egy 120 kilós nő hivatkozik rá, az persze elég röhejes, hisz nagyon kevés eltérést jelent. De 54 kilónál 1-2 kiló is számíthat. Bár ez mindegy, mert 170 centihez 54 az semmilyen csontozat mellett nem sok (izomsorvadt esetben persze lehet fölös háj valahol).

Kérdező, vékony vagy, szerintem is izmosodj inkább. Ez 13 évesen pár hónap alatt persze nem lesz túl látványos, de az OK. Ha pedig TÉNYLEG van rajtad pár deka zavaró fölösleg, az lemegy egy hét alatt némi odafigyeléssel, itt is segít egy kis mozgás.

2018. febr. 9. 17:49
 12/16 A kérdező kommentje:

4# Nem eszek gyorskajákat. És zsírosakat is alig. Ezt arra értettem, hogy volt már olyan, hogy nem ettem ,,rendesen" és amikor főétkezéseken kívűl megéheztem akkor joghurtot ettem. És anyu akkor is rám szólt, hogy szerintem nem vette észre, hogy ,,mit csinálok".

Ez azért is lehetett, mert anyu már párszor fenyegetőzött azzal, hogy elvisz pszichológushoz,mert ez nem normális. Folyton azzal ,,csesztet", hogy egyek, mert egyre vékonyabb vagyok. És túlságosan aggódik értem. Ami persze nem baj, csak na.Tehát nem étkezem egészségtelenül, csak nem 100%-osan egészségesen.

2018. febr. 9. 20:02
 13/16 A kérdező kommentje:
A többi választ is köszönöm :)
2018. febr. 9. 20:03
 14/16 anonim ***** válasza:

170/54 el nem tudom mi bajod. Szerintem az szép arány.

De ha mindenképp vékonyabb akarsz lenni ne szénhidrátot (cukor, liszt). Max gyümölcs formában. Ettől eltekintve egyél zöldséget, olajos magvakat, húst.

igyál sok tiszta vizet és eddz rendszersen. Legalább minden másnap. futi, bicaj, tánc, torna. magas pulzussal egy órán keresztül.

2018. febr. 10. 10:50
 15/16 A§Vi válasza:
Én 17 éves,175cm és 62kg vagyok(lány). Hetente rossz esetben hat,jó esetben 12 kemény edzésem van (mert ifi olimpiára készülök..). Neked ennyi idősen ez az arány mondhatni tökéletes. Ne hülyítsd magad azzal, hogy súlyosak a csontjaid,mert az úgysem látja senki, csak te látod a mérlegen azt a számot. Ránézésre nem mondja meg senki sem hogy súlyosak-e a csontjaid vagy nem. Ennyi idősen még fogyózni szerintem teljesen hülyeség (már ha tényleg nem szorul valaki rá,de te biztos nem). Még fejlődésben van a szervezeted ezért is normálisan kellene étkezz. Szerintem edzeni kezdj el hogyha változtatni akarsz a külsődön.Ha gondolod adhatok tippeket,mert gondolom ennyi idősen a szüleid még nem akarnának kondi terembe bérletet venni. Leginkább annak lenne hatása szerintem, hogy ha hetente többször szaladnál és otthon különböző gyakorlatokat csinálnál. Hogyha az ilyen válaszok után sem változik semmit a véleményed magadról akkor tényleg nem ártana elmenj anyuddal dokihoz.:)
2018. febr. 10. 13:36
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. :)
2018. febr. 12. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!