Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok , 160cm és mostaniban (már csak) 800 - 1200 kcalt esszem! De nem megy a fogyás !

Hogyan lehetséges ez???

2018. febr. 6. 14:52
 1/6 anonim válasza:
Tudományosan nehéz lenne megértened ezért elmondom a te nyelveden. A szervezetünknek van egy zsírraktára és az ameddig ki nem ürül nem fogsz fogyni. 14/L (biosz óra)
2018. febr. 6. 15:00
 2/6 anonim ***** válasza:
#1: Mi van? A zsírraktár bontogatása maga a(z igazi, zsírból) fogyás. Mi neked a fogyás, el nem tudom képzelni. Az éhhalál?
2018. febr. 6. 15:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Mióta nem fogysz?

Ha jópár hete, akkor valószínűleg igen lassú az anyagcseréd. Egyél többet és mozogj sokat, hogy visszagyorsuljon (kivéve, ha neked alapból aberráltan lassú, akkor részvétem és mozogj akkor is sokat).

2018. febr. 6. 15:38
 4/6 anonim válasza:
#2 Én arra céloztam hogy nem megy egyik napról a másikra a fogyás ennek idő kell.. :)
2018. febr. 6. 15:46
 5/6 A kérdező kommentje:
És ha 2 éve próbálok?
2018. febr. 6. 15:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Ugye nem te vagy az, aki 40-ről akar 30-ra fogyni?! Gyanús, hogy nem írtál se kezdő, se végsúlyt.
2018. febr. 7. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!