Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 16 nap, -2 kg. Így menni fog?

16 nap, -2 kg. Így menni fog?

Figyelt kérdés
Ma reggeltől a következő : négy előtt eszem egy maréknyi zabpelyhet kevés tejjel, majd 4-től 5-ig bicaj. Hazaérkezés után egy pohár paradicsomlé. Ebédre saláta. Főétkezések között paradicsom, esetleg alma. Egyéb kaja puffasztott rizs, sajtkrémmel vékonyan megkenve, paradicsommal-paprikával-uborkával. Este 9-től 10-ig bicaj. Szerintetek 16 nap alatt így leadok 2 kg-ot? Folyadéknak szénsavmentes ásványvíz, és szűztea forte. Vélemények? Tudom, hogy kevés kalóriát fogyasztok. Ellensúlyozom a vitaminszedéssel.
2010. jún. 7. 01:36
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem ez elég szélsőséges módszer
2010. jún. 7. 01:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos muszáj :/ Eddig nem foglalkoztam a súlyommal, de 16 nap múlva nyaralás, és jól akarok kinézni :/ tudom mit bírok elviselni...ez semmi :D
2010. jún. 7. 01:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Kihagytam a leírásból a tojást. Fehérlisztet és tésztákat nem fogyasztok. Édességet sem.
2010. jún. 7. 01:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát erre már nem lehet mit mondani.

2 egész kilótól meg akarsz szabadulni??? Ez kész vicc.

Szerinted ha 2 kilót leadsz már tuti tested lesz? 2 kg-n semmi nem múlik, főleg mert nem onnan fog lemenni, ahonnan te akarod.

Egyébként pedig a vitaminbevitel nem ellensúlyozza a kalóriabevitelt merthogy az nem kalória, hanem VITAMIN!

2010. jún. 7. 04:34
 5/9 Vadmeggy ***** válasza:
Fehérjére úgy gondolod, hogy a szervezetned nincs szüksége?:D Vagy azt a sajtkrém szolgálja, amit rákensz a kenyérre? Minden fogyokúra lényege az, hogy a szénhidrát bevitelt csökkented a fehérjét meg növeled. Csirkemellet mindenképpen egyél, mert az nem hizlal, de szüksége van rá a szerveezetednek. Szerintem sportolj többet 1 óránál és simán sikerülhet. Ja és a biciklizés semmit sem ér. Tornázz, vagy fuss, de ne kerékpározz, mert azzal nem sok kalóriát égetsz el.
2010. jún. 7. 04:34
 6/9 anonim ***** válasza:

A fogyókúrához nem értek, de a bicaj buta választás.

Fél óra bicikli = 120 kalória

Fél óra futás = 500 kalória

(ugyanannál a sportolónál.. nálam)

2010. jún. 7. 05:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezzel a módszerrel két nap alatt leadod a két kilót :D
2010. jún. 7. 08:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Sztem ez jó étrend... Külön okos dolog, hogy zöldteát fogyasztasz!

04:34-es, zabpelyhet is és tojást is eszik, nemcsak a csirkemellben van fehérje.... A fehérjeszükségletét fedezi ebből..

2010. jún. 7. 13:39
 9/9 anonim ***** válasza:

" A fogyókúrához nem értek, de a bicaj buta választás.

Fél óra bicikli = 120 kalória "

nálad. nálam 300.

2010. jún. 7. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!