Segítség, nem tudok fogyni! Mi lehet az oka? Kétségbe vagyok esve.
Sziasztok! Két hónapja kezdtem az életmódváltást, mert fogyni szeretnék. Nagyon szépen betartom, nem eszem kenyeret, tésztát, édességeket, nem iszom cukros üdítőket sem. Csak sovány húsok, túró, magvak, sok zöldség, zab, pici gyümölcs. Mozgok is mellette, heti háromszor végzek aerob mozgást. A kalóriákat számolom, mindent mérek, és 1200-1300 kalóriát eszem egy nap.
Mindent jól csinálok, nagyon alaposan utánajártam a témának és mégsem fogytam egy dekát sem. Volt már valakinek ilyen? El vagyok keseredve teljesen. Mit tudok tenni?
Él bennem egy halvány gyanú, hogy hormonális gond lehet az ok, mert eleve a fogamzásgátló miatt híztam meg, és mióta abbahagytam - 1,5 éve - nem tudok lefogyni. El fogok menni persze egy vérvételre, hogy ki lehessen zárni, de ha mégsem ez a ludas, akkor még mi okozhatja hogy nem fogyok? :(
Köszi a válaszokat!
160 cm/67 kg 23/L
Centiket is mértem, abban sem láttam változást sajnos. :(
Megpróbálom a több edzést meg jobban szétosztani a kaját, köszönöm az ötletet.
Egyre jobban gyanakszom, hogy hormonális dolog lesz, mert így utánanézve a pajzsmirigy alulműködés szinte összes tünetét produkálom. :/ Nézetek egy vérképet, aztán majd kiderül. Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!