Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon elrontottam? Hetvege...

Nagyon elrontottam? Hetvege van, nem tudom elkerülni a családi etkezéseket

Figyelt kérdés

Reggeli(későn keltem):Egy szelet almás rétes tk.réteslapból,kb 2dl kókusztej,kb fél alma

Tízóraira: kb 20 szem szőlő

Ebéd(tudom hogy sok volt.Kb hány kcal?)

Egy közepes tányérnyi meggyleves(kb 2-3 dl lehetett,pudingporral-tejszínnel sűrítve :S),grillezett fogasfilé(kb egy 100g-os darabot ettem),köretnek mézes-párolt répal(kb 4 evőkanálnyi),konzerv kukorica(kb 3 evőkanálnyi),pár levél saláta,kb egy evőkanál párolt rizs :S.

Nagyon sok volt?Puffadtnak érzem magam.Mit egyek vacsorára?

E mellett sétáltam ma kb.1 órát,es megcsináltam a napi guggolás/haserősítő gyakorlat adagomat.

2018. febr. 3. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
63%

Sok a szóismétlés, amivel nem tudunk mit kezdeni. Nem baj, ha néha többet eszel, holnap egyél kevesebbet és mozogj sokat. Egyébként nem elkerülni kell, hanem mértékkel enni. Pl ha tudod, hogy ebédre sokminden lesz, akkor reggelikor-vacsorakor fogd visszább magadat, pl ne rétessel kezdj(bár az az egy szelet huu, de sok..).

Nem kell túlspilázni.. Többi napokon egyél kevesebbet, egészségesebbet, mozogj sokat aztán jó lesz az.

2018. febr. 3. 17:23
 2/7 anonim ***** válasza:
6%
Nem tudod elkerülni xD veszel magadnak egészséges hozzávalókat és csinálsz magadnak kaját. Egy ideig én is azzal hitegettem magam hogy a család miatt nem eszek jól, de az alap dolgokat beszerzem és csinálok magamnak mindent, számolom a kalóriákat. Ennyi.
2018. febr. 3. 17:28
 3/7 anonim ***** válasza:
51%

Anorexiádat mikor kezelteted?

Gyakorlatilag zöldséget ettél meg pici húst, egyél tojást este vagy levest.

2018. febr. 3. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok. Nem számolom ki, de nagyon kevés kalóriának tűnik.

És nincs is benne semmi rossz. Ettél mindenfélét változatosan. Volt benne hal, zöldségek.

Úgy írtad ezt a családi étkezést, mintha pörkölttel és mócsingos, zsíros húsokkal tömtek volna és meg kellett volna enned egy fél tortát :D

2018. febr. 3. 17:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem tűnik soknak. Én hurkát, kolbászt, máglyarakást ettem, vajas kiflit... Nálunk ilyen a családi ebéd, szerencsére ez havonta egyszer van.

A te ételeid kissé cukrosak az én szemszögemből, de az ebéded igazán nem vészes és a napod egyáltalán nem sok.

Én valami fehérjét vacsoráznék zöldséggel.

2018. febr. 3. 18:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Helyesbítek, nem mindig ilyen a vasárnapi ebéd, disznótoros évi egyszer van, máskor inkább zöldségleves, de azért tartalmasabbak és sokszor van süti.

Alkalmilag, főleg ha valaki nem a lehető leggyorsabban akar fogyni, simán belefér.

De ha valakinek nem, ne egye, de ne utána érezze magát rosszul, az annyira szomorú :(

2018. febr. 3. 18:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Én sokszor besegítek a menübe, sőt közösen dobjuk össze, és csinálunk mindig paleos, gluténmentes dolgokat is, aki ilyen diétát kell tartson, vagy tart. Miért nem csinálsz magadnak olyan ételt amitől jól érzed magad? Csinálj több adaggal hátha más is enne belőle. A gond megoldva.

Ha viszont nem csinálsz, akkor ne szedj sokat...amolyan kostoló mennyiséget.

2018. febr. 4. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!