Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti mit esztek ebédre?

Ti mit esztek ebédre?

Figyelt kérdés
Ha nem tudtok másnapra ebédet összehozni, akkor mit rendeltek a munkahelyetekre? Milyen ebédet? :) Most én is ilyen helyzetben vagyok, ezért ötleteket várok. :))
2018. jan. 26. 12:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én ebédre mindig túrót, light sajtot, cottage cheeset vagy főtt tojást eszek 1 szelet tk toast pirítóssal + natur nyers zöldségsalátát eszek hozzá(mindenféle zöldségeket összevágok, ami van és max citromlevet teszek rá meg kevés sót, borsot, bazsalikomot, fokhagymát, köményt teszek rá.
2018. jan. 26. 16:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Munkába ebédkor nem sz@rozok, rendesen eszek, amit épp kívánok. Nálam a reggeli csak egy kávé, a vacsora vmi vegyes saláta, öntet nélkül.

Szóval mai ebédem: rántott(bundázott) hagymakarika(5db), rántott trappista sajt(1db), csemege uborka(4pici), desszertnek 2 sor oreos milkacsoki.

2018. jan. 26. 16:36
 13/15 anonim ***** válasza:

-1 db gyümölcs+joghurt

-pirítós+kefir

-fitness müzli + mandulatej

-turmix

-1 zöldség+1főtt tojás

-1sajt+1szelet puffasztott rizs

-párolt brokkoli/s.répa tejfölös mártással

-vmilyen hal+zöldbab vagy más zöldköret

2018. jan. 26. 18:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Itt mindenki éhezik?
2018. jan. 27. 22:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Általában viszem az ebédet, valamit amiben jó sok kalória van, mert én reggel/ebédre szeretek sokat enni, nem működik, hogy estig elvagyok 2 répán meg 2 kávén, aztán este bekajálok, mint a kollégáim. 😁 Valami rakott étel (karfiol, zöldbab), vagy chili con carne, csirkés paella, vagy valami más rizses húsos étel. Ha nincs ebédem, mint pl.ma, akkor általában levest rendelek baugettel, és viszek egy protein shake-et, proteinszeletet pluszban a fehérje bevitel miatt. Nem szoktam túlaggódni. :)
2018. jan. 31. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!