Ez az étrend megfelelő?
Most szeretnék életmódot váltani.Megpróbálok minél egészségesebben étkezni,ezért ezeket enném(persze nem mind,egyszerre:)
Reggeli:teljes kiőrlésű kenyér,kevés vaj,csirkemell sonka,zöldségek,tejeskávé(cukor&édesítő nélkül,3,5%-os tejből),lekvár,zabpehely,korpás keksz,rántotta(kevés olajjal,hagymával),gyümölcsök.
Tízórai:1 szendvics teljes kiőrlésű kenyérből,csirkemell sonka,zöldségek,joghurt,gyümölcsök.
Ebéd:vmilyen saláta,sült csirkemell csíkokkal(más ötletem nincs)
Uzsonna:gyümölcs vagy semmi
Vacsi:1 bögre zöld tea(erre más ötletem nincs)
Mindennap 3 liter víz.
1.Mit ehetnék még ebédre,és vacsira,ami kevés pénzből kijön,de mégis egészséges,és fogyókúrás?
2.A napi 5x étkezés okés,vagy elég csak a napi 3x?
3.Szerintetek hány kalória lehet így egy átlagos napom?
Amúgy 67 kg,és 162 cm vagyok,és 55 kg akarok lenni,tehát 12 kg-t kell lefogynom a nyáron.Már rengeteg fogyókúrát kipróbáltam,de mindig feladtam.De most tényleg le akarok fogyni.Mozgásként a futásra gondoltam,minden másnap,plusz Callenetics dvd.
16/L
Ehetsz:
kefírt zöldségekkel, abonettel v korpovit kekszel
natúr joghurtot gyümölccsel
salátát saját készítésű öntettel (natúr joghurt keverve fűszerekkel, ahogy neked tetszik)
barna magos kenyérből szendvicset (sali, paradicsom, csirkemell sonka)
nasinak fahéjas alma mikróban készítve
Én is kb. ennyi idősen fogytam le, és hasonló adatokkal (162/64). Szerintem ebédre jószerével bármit ehetsz, ami otthon a rendes ebéd, de csak fele adagot, kerülve a zsíros, panírozott dolgokat, és a köret felét helyettesítsd zöldséggel. Sok sikert! 18/L
1. (kevés) barna rizs + csirkemell ebédre, vacsorára sovány túró
2. Jobb az 5x étkezés
3. kb. 1500-1600 kalóriát egyél egy nap szerintem..
Vacsorára sovány túró.
5 étkezés+sok víz azért kell, hogy az anyagcseréd pörögjön, így nem fog raktározni, sokkal kevesebb zsírt épít be a szervezetbe. Amint éhséget érzel, raktározni fog, az nem jó! Kalóriát felesleges számolni, ha normális alapanyagú kajákat eszel. Én pl soha nem tudtam mennyi kalóriát eszek, azt viszont igen, hogy hány gramm fehérjét, szénhidrátot, zsírt. Uzsonnát ki ne hagyd! Este lefekvés előtt egyél vacsit (túrót). A szervezeted a felkelés pillanatától a lefekvés pillanatáig igényli a tápanyagokat a folyamatos anyagcseréhez. (meg alvás közben is, de ebbe itt felesleges belemenni.) A mozgás pedig elengedhetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!