Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Komolyan 1szál virsli az egy...

Komolyan 1szál virsli az egy adag?

Figyelt kérdés
Van egy csomag virsli a hűtőben. 5 szál van benne, 300gramm az egész. Én ezt egyszerre szoktam megenni. Most kíváncsiságból megnéztem a leírását, azt írja 60gramm az egy adag és a csomag 5 adagot tartalmaz. Ez most komoly? Ennyire sokat ennék vagy ez nem túlzás egy kicsit? 😦
2018. jan. 22. 08:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
#19 Nőknek általában 1200 kalóriás napi étrendet szoktak ajánlani fogyáshoz. Mivel a kérdező lényegesen kisebb termetű az átlagnál, nyugodtan lemehet napi 1000 kalóriára. Persze lehet próbálkozni 1500 kalóriával, csak abból az lesz, hogy visszajön egy hónap múlva, hogy "mér nem fogyok?".
2018. jan. 22. 13:53
 22/25 anonim válasza:
Utolso, szerintem ez nem igy van. Mint irtam, én is 150 centi korul vagyok, tehát rendkivul alacsony, ellenben RENGETEGET eszem. Ha nem figyelek a kaloriákra akkor naponta 3000 kaloriát biztos simán elfogyasztok (elfogyasztanék). Képes vagyok duplán reggelizni, duplán ebédelni és vacsorázni. Hazudnék ha azt mondanám, hogy ez nem látszik rajtam, pont emiatt számolom a kaloriákat, és én igy 1500 kalóriával fogyok. Viszont 1000 kaloriával éhen is halnék, mert rengeteget tanulok, figyelnem kell, vizsgáznom kell (egyetem, vizsgaidőszak) egyszeruen nem menne kevés kaloriával. Szerintem ez egyedi, lehetséges hogy valaki csak 1000 kalóriával fogy. Viszont a kérdezo is iskolába jár, neki is szuksége van energiára. De majd kitapasztalja mi lesz neki jo. Az 5 virsli reggelire aláirom, hogy nem jó. Én sem eszem, nem fér bele az egészséges életmódba.(19. Válaszolo voltam)
2018. jan. 22. 14:23
 23/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Akkor a virslit kihagyom. Marad a sonka, sajt, tojás váltakozása reggelre. Apropo, gondolom akkor a 4-5tojás is sok:$

Na jó, szóval a reggelimet a felére csökkentem. Suliba nem eszem, eddig sem szoktam. Vhogy nem bírok a kajára gondolni. Délután az ebéd, amit írtam az jó?

És vacsira akkor az alma vagy más gyümi mellé bedobok egy joghurtot pl? Mert arra meg azt írtátok, hogy kevés.

2018. jan. 22. 14:29
 24/25 anonim ***** válasza:

Ezek az adagok tényleg röhejesek néha... De nem is lehet ilyet mondani, hogy adag, hisz ez rettenetesen szór. Mit eszel még hozzá, mekkora a kalóriaigényed, hány étkezésed van...

4-5 tojás sok-e egyszerre? Erre se lehet mit mondani. Ha engem kérdezel, akit emiatt támadtak már elég sokat itt a gyk-n valamiért, azt mondom, 8 se sok. Lehet, hogy az, persze, de attól függ. Nekem nem sok ebédre, amellett még 1100 kcal is lehet a napi bevitel két étkezésnél... De lehet, hogy 1800, másfél óra edzéssel, az is fogyaszt...

5 virsli igazán nem sok étel, én egy fél fiatal nyulat be tudnék vágni egyszerre, na ezért nem szoktam húst enni, felborítaná a fehérjebevitelemet. S ennek köze nincs ahhoz, hogy az ember alacsony nő vagy sem. A párom fizikai munkás férfi, ő 4 napig nyammog egy fél nyúlon (a húsosabb, nagyobbik felén, de akkor is), persze nem azzal lakik jól.

2018. jan. 22. 16:48
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem sok a 4-5 tojás, ha mozogsz is, egy átlagos méretű cca 80 kcal. A mostani 30 dkg virslid meg 700, a baromfivirsli valamivel kevesebb, 600 körül. Persze nem fél liter zsírban kell megsütni rántottának, egy szál kolbásszal.:-) A kalóriaszámolásos diéta önmagában értelmetlen, ha formásodni is szeretnél, két azonos magasságú és tömegű ember között markáns különbség van külalakra, ha az egyik csak diétázik, a másik meg normálisan, egészségesen eszik ÉS sportol valamit legalább hobbiszinten. Senki nem kíváncsi arra, hogy a mérleged mennyit mutat, az a lényeg, hogy nézel ki.
2018. jan. 22. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!