Mi a velemenyetek a menzas kajakrol? Hizlalnak a menzas ebedek? Többi lent.
Tenyleg jobb es egeszsegesebb lesz?
Odafigyelnek esetleg a kaloriakra/mennyisegre is?
Egy atlagos menzas ebed kb.hany kcal lehet?(tudom valtozo de ugy atlagba)
Szeptembertol menzas leszek es nem tudom hogy menza mellett hogy tarthatnam a dietamat.
Egeszseges lesz a menza vagy nem?
Mennyi kaloriat szamoljak nagyjabol egy menzás ebedre?
Már hogy ne hízlalna a vega kaja, barátnőm vega és az étrendje tele van majonézzel, rengeteg sajt, péksütemény, kenyér. Szóval egy kicsit sem kevésbé hízlaló a vega étrend, mint a normál.
Én amúgy nem bíznám magam a menzára, szerintem nagyon egészségtelenül, zsírosan főznek.
Menza és menza közt van különbség. Én már dolgozom, de a mi menzakajáink grízestészta-rizs valami löttyel, benne úszkál 2 cafat hús-lekvárnak hívott izével töltött bukta stb. Szóval minél olcsóbb alapanyagokból próbálnak kalóriadús, laktató kajákat kihozni.
Én egy ideje inkább rendelem a kaját.
Neked azért lehet, hogy jobb lesz a helyzet, suliban talán jobban odafigyelnek.
Nekünk ez a kaja a cafetéria. Köszi
A só kicsit sem hizlaló, mivel kalóriamentes. Az, hogy vízt köt meg, nem hízás...
Nincs étel, ami ténylegesen hizlal, a kalóriatöbblet hizlal, más semmi. Vannak előnytelen ételek, amiktől sokan könnyen túleszik magukat, de ha nem teszik, nem híznak, ez világos.
A menzás ételek kalóriatartalmát nem ismerem, bizonyára elég erősen szór is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!