Please! Mondtok nekem jó kis diétás recepteket a nyárra? :D:D
Figyelt kérdés
Jóóóóó sokat:D:D2010. jún. 5. 20:06
3/12 anonim válasza:
Sok-sok zöldség és gyümölcs!!! :) Ezen kívül pedig párolt zöldségek köretnek, csirkemell grillezve, hal... Nekem ezek a kedvencek. :)
4/12 anonim válasza:
csülökpörkölt reggelire ebédre kakas pörkölt vacsira véres-májas hurka sült kóbival savanyú ubival
5/12 A kérdező kommentje:
utsó, vitted a pálmát. csak véletlenül kihagytam egy apró kis infót: vega vagyok:S:S XD:D de tojást és tejterméket eszem:D
2010. jún. 5. 20:35
6/12 anonim válasza:
lazacfilé citrommal, wok zöldséggel (-ha halat eszel)
paradicsomos penne házilag a szósz bazsalikommal szórva(a tésztából van bio is amit megehetsz délben ha diétázol)
jó kis salik- ezersziget, fokhagymás, citromos-limeos öntettel
zöldséges rizs
wok dolgok... most ennyi jutott az eszembe..:-D
de vegaként ki ne hagyd még a fogyózásban se a káposztástésztát:-D:-D én speckó imááádomxD:-P
7/12 anonim válasza:
én módszert ajánlok...nyár eleji vizsgaidőszak....lefogsz tőle annyira hogy csodásan sovány leszel:D
8/12 A kérdező kommentje:
ja... csak sajna én a stresszzabálók táborát erősítem:S
2010. jún. 5. 21:42
10/12 A kérdező kommentje:
húú köyz, hogy ez eszembe sem jutott.... tofu!magában... hmmm, sztem egész nyáron ezt fogom enni... hmm:D:D
2010. jún. 6. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!