Nagyon fontos, nagyon gáz! (? )
Figyelt kérdés
Még itt is nagyon gáz leírni, de segítséget szeretnék kérni! Szóval kimondom (leírom)...
13 éves vagyok és 74 kg..O.O 158cm. Nagyon, nagyon gyorsan le szeretném adni! Igazából annyira nem látszik, de mégis látszik...főleg csípőtől térdig. Sokat szoktam biciklizni és keveset is eszek. Kérlek segítsetek!
2010. jún. 5. 19:43
1/4 anonim válasza:
Görkori, diéta, és önbizalom. esetleg egy kis depresszió, de ezt nem kívánom. Utóbbival fogytam ugyanis 12 kilórt fél év alatt. 13 vagyok. és most 54 kiló. 157 cm.
2/4 clint válasza:
Sok fehérje szénhidrát helyett, hiába keveset eszel nem mindegy mit... A bicajt inkább futásra váltsd fel.
3/4 anonim válasza:
Nagyon gyorsan nem tudod leadni, mert gondolom nem két nap alatt szedted fel. 13 évesen meg nem kell diétáznod, csak sokat mozognod, kerülnöd a lisztes, cukros kajákat. Ennyi.
4/4 anonim válasza:
Légy kitartó, és legyen önbizalmad! Ha tényleg helyesen táplálkozol nem lesz baj, és ne mért magad mérlegen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!