Mit tegyek éhség ellen?
Egyél.
Konkrétan mire gondolsz?
Diétázol és a kalória keretedet túl lépted, mégis éhes vagy?
Vagy koplalsz?
Igen,de ez a baj hogy nem tudok...
Mikor elkezdek enni rengeteget eszem és olyankor muszáj hánynom... erről szeretnék léalli( nem mintha rossz lenne)
De, a hányás rossz.
Nos, természetesen egyél. Mennyire keveset akarsz enni? Fontos, hogy legyen megfelelő a kalória- s a tápanyagmennyiség. Az, hogy kicsit se éhezve fogyj, neccesebb, főleg egyeseknek (a párom ma jelentette ki, hogy fogynia kell s az csak úgy megy, ha szenved az éhségtől... én hedonista vagyok, én inkább évekig kutatom a jó módszert, de nem éhezem. de a többségnek ennél könnyebb), itt igen fontos a jó étrend.
mi az, hogy nem mintha rossz lenne?
a gyakori hányástól tönkre mennek a fogaid és a nyelőcsöved.
a gyomrodban iszonyúan erős sav van, aminek nem kéne visszajönnie. 1-1x betegségnél belefér, de ha rendszeresen így van, tönkre fog tenni .
ha nem vagy elégedett magaddal, akkor sportolj sokat és igyekezz egészségesen enni és mértékkel.
nem kell éhezni, de azért nem is kell megenni egy fél disznót ebédre.
nyugodtan lehet napi 5x is enni, kisebb adagokat.
ne éhezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!