Olcsó megoldás éhség ellen ami telít, viszont nem hizlal?
Több ilyen is van.
Az egyik a víz. Ha épp csak úgy ennél valamit... Akkor sok esetben inkább szomjas vagy. Esetleg tea édesítővel, az is kalóriamentesnek számít.
A másik a zöldség. Egy szál répa, egy kis tányér savanyú káposzta, stb. Nem drága, sokáig eláll, rostban gazdag, tehát eltelít hosszú időre. Viszont az emésztésére kb. annyi energiát használsz el, mint amit nyertél belőle. Egy jó kis zöldségleves is mehet, fő a változatosság.
Harmadik: főtt tojás. Farkaséhség esetén ideális, szénhidrát nincs benne, 60 kcal (mérettől függ), és órákig nem leszel éhes.
És ha mindenképp kell valami csodaszer, akkor korpatabletta. Nem olyan drága, sok helyen lehet kapni. Összerágsz pár darabot, kis vízzel leöblíted, a gyomorban megduzzad, és nem érzed magad éhesnek egy darabig. Evés előtt is bevethető, és akkor kevesebb kajával is jól tudsz lakni.
Ráadásul zsírszegény diétánál pótolja a rostokat, nem lesz szorulásod, ami megint nem hátrány.
Ha állandóan farkaséhes vagy, akkor
a, tényleg szomjas vagy csak az agyad így fordítja le
b, nem jó az étrended, gyakrabban kéne kis adagokat enned vagy hiányzik valamilyen tápanyag - leginkább a fehérje.
Megtanulod, mi az a glikémiás index és glikémiás terhelés...
Megtanulod mindkettőt alacsonyan tartani és kész.
Nem hinném,hogy hazudnak.
Én is több kiló vagyok mint aminek gondolnak és ez mindig is így volt.
Jelenleg 167 cm vagyok 64 kg és mindig azt hallom,hogy max 60 lehetsz de inkább még annyi se.(mióta az eszemet tudom sportolok) mikor felszaladt rám egy tizes akkor sem akarták elhinni,hogy 75 vagyok....úgyhogy van ilyen.
Szóval olcsó megoldás éhség ellen valóban a víz :)
Nyilván azzal nem fogsz jól lakni de kis időre eltelít.
Én azt javaslom,hogy próbáld meg valahogy átvariálni az étkezésed,én pl napi minimum 5 alkalommal eszem így időm sincs eljutni a farkas éhségig.
Szerintem ez a legjobb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!