Mit lehet esti éhség ellen tenni?
Lehet, hogy nem ártana tudni, napközben mit és mennyit eszel, lehet, hogy teljesen jogos hiányod van valamiből.
De az is lehet, hogy egyszerűen este vagy éhes, mint én (bár még nálam is változó ez).
Hmmm... Amikor az éhség elég enyhe ahhoz, hogy képes legyek gondolkodni, s már ettem annyit, hogy ne legyen jogos a nagy éhség, akkor be szoktam próbálkozni a kedvenc salátámmal, aminek fontos összetevője egy csomó sült hagyma. A könnyed zöldségek (sokféle, színes, leves, ropogós) csodálatosak és megtöltenek, az ecetért úgyis odavagyok, a sült hagyma finom és megfelelően ellenpontozza a többit, a zsír laktat (de azért egy komplett vacsorát nem váltana ki az ilyen evés normál napokon). Ha csak hosszas nassolásra vágyom, akkor is jó ez, a tömény, könnyen bekapható ételekből könnyebb túlenni, hiába laktatnak, szeretek pár falatnál többet enni :)
De próbálkozhatsz mással is, ki kell tapasztalni, Neked mikor mi hat.
Lehet nem eszel eleget napközben.
Én ha este már nem akarok enni akkor csinálok egy forró teát. Valamiért engem az laktat, igaz, nem túl sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!